Dnevni horoskop za petak, 25. mart

Horoskop
Foter:Scootie / photo on flickr

Da li će vam se danas posrećiti na poslovnom, ljubavnom ili zdravstvenom planu? Saznajte...

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Iskoristite ovaj dan i okrenite se širenju svog uticaja i učvršćenju pozicija u firmi. Možete očekivati i znatne troškove. Drugi deo dana će biti prilično miran, a radna atmosfera stabilna i bez većih promena. 

Ljubav: Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara. Oni koji su trenutno slobodni mogu danas da očekuju neka nova poznanstva.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

BIK (21.04.-20.05.)

 

Karijera: Ukoliko ste dosad bili nezadovoljni pozicijama na poslu, možete očekivati transormaciju i zgrabiti priliku da promenite nešto nabolje. To neće biti lagan proces, neki od vas će se suočiti sa preprekama, na prvi pogled.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom bolje je da izbegavate sučeljavanje ili takmičarske uloge koje vas navode na loše rešenje.

Zdravlje: Osećate se dobro.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Svima upadate u oči – bilo na privatnom planu, bilo nadređenima. S obzirom na vašu potrebu da budete važni, verovatno ćete uspeti da iskoristite maksimalne dobrobiti.

Ljubav: Voljena osoba pokušava da vas ostavi u ubeđenju da je sve u najboljem redu. Ali, vi naslućujete novi problem.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Odlično se osećate i funkcionišete, pa ćete i ovog puta biti u svom elementu, spremni da u poslovnom svetu zauzmete mesto, koje vam o pravilu pripada. Bez obzira što neće svi blagonaklono gledati na porast vaše popularnosti.

Ljubav: Osoba koja vas prihvata sa iskrenim simpatijama ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje i na nove odluke

Zdravlje: Puni ste energije.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Iskoristite ovaj dan za lični i profesionalni prosperitet. Vaš uticaj na poslu će biti neverovatan. Vaša reč i mišljenje će se i te kako slušati i poštovati, samo se potrudite da izbegnete zamku.

Ljubav: Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu.

Zdravlje: Oslobodite se stresa, izađite u prirodu.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Prvi deo dana vam može biti naporan, naročito kada je u pitanju komunikacija sa poslovnim partnerima. Naporan rad počinje da uzima danak, moraćete da se potrudite i nađete zajednički jezik sa zahtevnim osobama.

Ljubav: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Na sreću, uvek postoji dobra zamena. Budite dovoljno diskretni.

Zdravlje: Više spavajte.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Mogućnost da vedrite i oblačite u poslovnom okruženju može vam i te kako prijati, jer će vaši kontakti, saveti i reči imati veliki uticaj na saradnike i mogu vam doneti mnoge pozitivne bodove u očima nadređenih.

Ljubav: Važno je da ostavljate zapaženi utisak i da se o vama govori u nekom dopadljivom kontekstu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak. Ne budite suviše sitničavi i zahtevni prema bliskim saradnicima. 

Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

Zdravlje: Osećate se dobro.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Očekuju vas razne komplikacije, ali to ne treba da utiče na vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Odložite naporne pregovore ili obaveze koje vas suviše zamaraju. 

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu u dvoje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Poslovne obaveze neće moći da vas obiđu. Ne dozvolite da vas iznerviraju stalni pozivi saradnika ili poslovnih partnera – došlo je vreme za vaš napredak. 

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito i zato zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu.

Zdravlje: Niste u kondiciji.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Imaćete tokom dana dobre prilike na poslovnom planu, pa vam to može, u jednom trenutku, stvoriti konfuziju, pošto niste navikli da se sve dešava na lagodan način. Ponekad treba dozvoliti da šanse dolaze same.

Ljubav: Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema svojoj porodici i bliskoj osobi.

Zdravlje: Opustite se, stres negativno utiče na vas.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Kakvi god da su vaši planovi, iskoristite ovaj dan za poslovne odnose. Možete za kratko vreme postati značajni činilac u okruženju u kom radite, a vašu posvećenost obavezama i te kako će primetiti oni koji su vam nadređeni.

Ljubav: Postoje određene situacije koje treba izbegavati, jer emotivno rivalstvo uvek ostavlja i različite posledice. Popodne će biti dobar period za vas.

Zdravlje: Više se krećite.