Dnevni horoskop za petak, 3. decembar

Bikovi, danas ne donosite nikakve važne odluke! Šta čeka ostale znakove proverite u našem dnevnom horoskopu.

Pixabay.com

OVAN

POSAO

Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane. Svoju pažnju usmerite na redovne obaveze i držite se samo njih.

LJUBAV

Partner određuje pravila emotivnog ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa njegovom odlukom. Danas budite “rob svoje ljubavi” i uživajte u tome.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

BIK

POSAO
Upotrebite svoju inteligenciju sa namerom da sačuvate dobru poziciju i kvalitet. Sve važnije planove ostavite za sutra!

LJUBAV

Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Iako sada sumnjate, videćete da će se isplatiti. Današnji dan je stvoren za romantiku, iskoristite ga!

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO
Usmerite svoju pažnju i energiju na rešavanje nekih korisnih ciljeva. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama, njih ipak ostavite za sutra.

LJUBAV

Potrebno vam je veće emotivno razumevanje. Vaš partner ne pokazuje dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pa danas otvoreno popričajte o svemu što vas muči.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

RAK

POSAO
Nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promene u vašu korist. Radite, budite vredni i čekajte svojih 5 minuta.

LJUBAV

Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge. Vaša današnja uloga je: idealan ljubavnik!

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti.

LAV

POSAO
Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima. Postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe.

LJUBAV

Sve je moguće promeniti ili ostvariti ako imate dovoljno stila. Danas ćete biti jako privlačni partneru, pa to lepo iskoristite.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.
DEVICA

POSAO

Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima. Zato budite dovoljno oprezni i promišljeni.

LJUBAV

Ljubav je tajanstvena šifra koja deluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu. Danas je samo vaš dan!

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

VAGA 

POSAO
Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promenite neke sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist.

LJUBAV

Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta. Imate utisak da vi i vaš partner sve manje imate zajedničkih stvari. Sedite i dobro razmislite šta vas muči, šta mora da se menja.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

POSAO

Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima.

LJUBAV

Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Danas provedite što više vremena možete sa partnerom, prijaće i vama i partneru.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

STRELAC

POSAO

Dobro razmislite o različitim posledicama koje mogu da uslede nakon vašeg odbijanja. Već od sutra se bacite na posao i dajte sve od sebe da završite ono što se od vas očekuje.

LJUBAV

Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerov odgovor ili reakciju koja vam se ne dopada. Danas je dan za smirivanje svih problema, pa to iskoristite.

ZDRAVLJE

Napetost.

JARAC 

POSAO

Ne možete da ostvarite sve svoje zamisli bez nečije asisitencije. Zanemarili ste okolnosti koje vas sputavaju. Trgnite se već od sutra i sigurno će biti bolje.

LJUBAV

Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane i zato se ne zavaravajte da je to moguće prikriti na lak način. Opustite se i uživajte sa partnerom!

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO

Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak. Upotrebite neke svoje skrivene adute.

LJUBAV

Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni u onoj meri koliko je to poželjno u emotivnom susretu. Danas je dan za romantiku, obavezno ga iskoristite.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

RIBE

POSAO

Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom i ima pomalo negativan uticaj na vašu koncentraciju. Pokušrajte danas da se isključite iz svega.

LJUBAV

Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba, a danas ćete je sigurno dobiti!

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.