Dnevni horoskop za petak, 8. decembar

fenjer
pixabay.com

Izdržite još danas jer vikend nam se slatko smeši. Ne dozvolite da vas neko "izbaci iz takta" - petak je. Možda i najradosniji dan u nedelji...

 

OVAN

Posao: Nedostaje vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.

Ljubav: Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BIK

Posao: Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ispoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osećanja.

Zdravlje: Više se odmarajte.

BLIZANCI

Posao: Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.

Ljubav: Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje: Osećate se dobro.

RAK

Posao: Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.

Ljubav: Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

LAV

Posao: Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku.

Ljubav: Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u “lepši deo stvarnosti”, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.

Zdravlje: Korigujte ishranu.

DEVICA

Posao: Možda vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje.

Ljubav: Ponekad reči nisu dovoljne, da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.

Zdravlje: Osećate se dobro.

NAJDIVNIJE ZVEZDE ZODIJAKA: Ova četiri horoskopska znaka su NAJLJUBAZNIJI ljudi na svetu!

VAGA

Posao: U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Voljena osoba možda ima neke “neobične ideje”, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.

Zdravlje: Potrebna vam je rekreacija.

ŠKORPIJA

Posao: Samo pomoću suptilnih metoda možete da “nametnete” svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima.

Ljubav: Olako prelazite preko zamerki koje vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u određenim situacijama kako biste poboljšali odnos.

Zdravlje: Problemi sa kožom.

STRELAC

Posao: U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.

Ljubav: Ukoliko vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.

Zdravlje: Osećate se dobro.

JARAC

Posao: U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Međutim, ne možete zanemariti “glas većine” i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.

Zdravlje: Problemi sa leđima.

VODOLIJA

Posao: Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.

Zdravlje: Nesanica.

RIBE

Posao: Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.

Ljubav: Zbog novih događaja u privatnom životu uz vas trpi i voljena osoba. Ali, vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji vama odgovora.

Zdravlje: Napeti ste.

SVET ASTROLOŠKE MAŠTE: Otkrijte koju bi moć imao vaš horoskopski znak da ste SUPERJUNAK ili ZLIKOVAC!