Dnevni horoskop za ponedeljak, 1. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Horoskop
Foter /nicksarebi / photo on flickr

OVAN

Posao: Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese.

Ljubav: Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one “čudesne želje” mogu da se ostvare, važno je da stvari nazovete “pravim imenom”.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o vašim sposobnostima ili u vašu korist.
Ljubav: Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili “ljubavne žaoke” koje vas nepotrebno razdvajaju.
Zdravlje: Problemi sa kožom.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu “dežurnog kritičara”, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika.
Ljubav: Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.
Zdravlje: Više spavajte.

RAK

Posao: Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške.
Ljubav: Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje, samo zato što Vam se ne dopada ono što čujete.
Zdravlje: Alergija.

LAV

Posao: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji.
Ljubav: Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće, korigujte svoje kriterijume.
Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu “uticajnu” osobu.

Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje, potrebna vam je nečija iskrena podrška.
Zdravlje: Korigujte ishranu.

VAGA

Posao: Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj.
Ljubav: Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
Zdravlje: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Posao: Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.
Ljubav: Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje.
Zdravlje: Prijaće vam šetnja.

STRELAC

Posao: Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak.
Ljubav: Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili “neodoljivo” u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj “ljubavni izbor”.
Zdravlje: Niste u kondiciji.

JARAC

Posao: Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama, okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje.
Ljubav: Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo.
Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao: Trenutak je da ubrzate neke poslovno-finansijske dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje.

Ljubav: Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja.
Zdravlje: Pojačana napetost.

RIBE

Posao: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj.
Ljubav: Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom, koja čini niz stvari koje Vam se ne dopadaju. Delujete suviše napeto u nečijoj blizini.
Zdravlje: Kontrolišite pritisak.