Dnevni horoskop za ponedeljak, 11. jul

Horoskop
Foter/ Internet Archive Book Images / photo on flickr

Saznajte šta su vam zvezde priredile za danas.

 

OVAN (21.03.-20.04.)

POSAO

Odavno ste shvatili da živimo u materijalnom svetu u kome sve ima svoju cenu. Trenutno je vaša glavna preokupacija novac. Bićete u situaciji da donesete brzu odluku, samo pazite da ne bude pogrešna. Mogla bi se odraziti na vaše ionako ne baš idealno finansijsko stanje. Stoga izbrojte do deset. Ne brinite – u fazi ste uspona i napredovanja, oslanjajući se, kao i do sada, isključivo na vlastite snage.

LJUBAV

Nova ljubav je na pomolu.

ZDRAVLJE

Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše drustvo ili negativne uticaje.

BIK (21.04.-20.05.)

POSAO

Očekujte period mukotrpnog rada i usredsređenosti na vlastite potrebe. Pošto ste postavili jasne ciljeve, činite sve da ih sprovedete u delo. Osećaj za realnost je jači nego obično, pa na tom putu valja istrajati. Napokon neptunovske osobine vaše ličnosti odlaze u drugi plan. Potreba za praktičnim stvarima pobeđuje.

LJUBAV

Nadajmo se da ćete uspeti da ostvarite i ono o čemu dugo maštate, a to je pronalaženje idealnog partnera. Još ako ste i vi idealni?

ZDRAVLJE

Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, rekreacija bi vam prijala.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

POSAO

Vreme je pogodno za trgovinu nekretninama, razmišljanja o selidbi, ali nije idealno za kontakte sa familijom, pošto vam od nje sledi gubitak. Problemi sa roditeljima.

LJUBAV

Zahvaljujući humoru na sopstveni račun, uspešno savladavate prepreke.

ZDRAVLJE

Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta. Prijao bi vam i dobar TV program.

RAK (21.06.-20.07.)

POSAO

Izuzetno povoljan period za sve vrste komunikacije, kao i za učenje. Ne preterujte sa dobročinstvima, sa rezervom prihvatajte tuđe probleme. Morate biti svesni da vas okolina doživljava kao odličnu metu za pražnjenje.

LJUBAV

Partner zna da ga shvatate ozbiljno, da ste za njega zabrinuti, a to mu godi. Od pojedinih prijatelja ste se distancirali, i to zbog potrebe za tajnovitošću i uzdržavanjem emocija.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

LAV (21.07.-21.08.)

POSAO

Prijaju vam promene. Živahniji ste nego inače. Razmišljate o tome kako da se bavite novim stvarima, ili da se usavršite u novoj oblasti. Na pravom ste putu da to realizujete, pod uslovom da se manete traćenja vremena i okrenete radu. Ovo teško pada, posebno ženskim pripadnicima znaka. Muškim Lavovima je lakše. Ipak, ne preterujte sa radom, budite strpljivi.

LJUBAV

Samo razumnim postupcima možete vladati sobom i biti zadovoljni u vezi.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

DEVICA (22.08.-22.09.)

POSAO

Mnoge stvari na vas deluju podsticajno, pa ste uspešni i kreativni. Treba iskoristiti sve trenutne potencijale, jer su oni prolaznog karaktera. Izdržljiviji ste nego što mislite.

LJUBAV

Ne budite uobraženi, ne distancirajte se od okoline, kako ne biste ostali usamljeni. Pravi je trenutak za ljubav i produženje vrste.

ZDRAVLJE

Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju

VAGA (23.09.-22.10.)

POSAO

Izbegavajte svađe sa neistomišljenicima. Lakše je eliminisati ih iz svog okruženja nego se beskorisno trošiti ubeđujući ih. Dominirate ljudima i situacijom, i to zahvaljujući enormnim količinama stvaralačke energije.

LJUBAV

Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

POSAO

Negujete korektne odnose sa okolinom. Vodite računa o tome šta potpisujete, čuvajte dokumenta, pošto možete biti žrtva male nepažnje.

LJUBAV

Iako vam nedostaju emocije, uspeli ste da razumom prevaziđete nesuglasice. Treba izbegavati džangrizavost.

ZDRAVLJE

Zdravlje nije baš idealno. Pluća mogu biti slaba tačka.

STRELAC (23.11.-21.12.)

POSAO

Radite na sebi svojstven način, više poslova u isto vreme. Kad biste bar neki od njih završili? Pošto je vaš uticaj na okolinu evidentan, iskoristite ga na najbolji mogući način.

LJUBAV

U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje vam se ne dopadaju.

ZDRAVLJE

Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

JARAC (22.12.-20.01.)

POSAO

Tvrdoglavi ste više nego što je to normalno, pa možete snositi posledice. Popustite pred nekim – neće vam pasti kruna sa glave. Postoji mogućnost putovanja i kontaktiranja sa inostranstvom.

LJUBAV

Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba. Samo dobra atmosfera može vam poboljšati raspoloženje. Stoga se savetuje da prelistate telefonski imenik i izaberete prijatne osobe koje će vam ulepšati dan.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

POSAO

Bićete u prilici da razmatrate tuđe probleme. Teško se izražavate, nedostaje vam samouverenost, pa bežite u svet mašte. Neka vas ne iznenadi želja da razgovarate sami sa sobom. Mislite da ste u pravu.

LJUBAV

Potrebno je distancirati se od nekih događaja i sastaviti nov strateški plan. Partneru ste spremni da skinete zvezde s neba.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

RIBE (20.02.-20.03.)

POSAO

Pred vama je društven i komunikativan period. Prednost dajete ljudima sličnih ubeđenja i interesovanja, ne želeći da gubite vreme na neadekvatne situacije.

LJUBAV

Svaki dan je kao stvoren za ljubav, ali ovaj posebno. Pa kad je tako, vodite ljubav, ali pod uslovom da niste namćorasti i da ne krivite partnera za sve.

ZDRAVLJE

Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.
 
 loading...