Dnevni horoskop za ponedeljak, 12. jul

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Pixabay.com

OVAN 

Karijera: Optimista ste u vezi sa nastupajućim događajima, jer su oni odlična kompenzacija za osećaj niže vrednosti. Na kraju ćete od svega imati koristi, jer vas situacija nagoni na to da se stalno dokazujete.

Ljubav: Pošto ne želite da oskudevate u elementarnim stvarima, svojski se potrudite da ne zapostavite voljenu osobu.

Zdravlje: Preplavljeni ste isključivo pozitivnim osećanjima. Zaljubljen čovek je srećan, a samim tim i zdrav.

BIK 

Karijera: Situacija zahteva prekvalifikaciju, odnosno stručno usavršavanje. Planirate nove poslovne poduhvate. Ne mirujete.

Ljubav: U fazi ste zaljubljivanja i potrebe za umetničkim izražavanjem. Iskoristite podršku planeta, krenite u osvajanje.

Zdravlje: Više se rekreirajte, to će vam poboljšati koncetraciju i učiniti da se još bolje osećate.

BLIZANCI 

Karijera: Uspeh je tu, samo treba biti strpljiv i sačekati. Vi ćete sa lakoćom, tek kad se smirite, odraditi sve poslove, pa čak i dobiti novac. Rizik će se isplatiti.

Ljubav: Za dobro raspoloženje razlog možete naći u zaljubljenosti, popularnosti i mnoštvu spoljašnjih aspekata sreće.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

RAK 

Karijera: Menjate predmet interesovanja, zaokupljeni ste novim zanimljivim sadržajima. Pokušavate da nešto od naučenog primenite u praksi, i to u cilju boljeg funkcionisanja.

Ljubav: Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima, tako da vam ništa drugo nije važno.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

LAV 

Karijera: . Neumorni ste. Suočavate se sa izazovima koji nisu nimalo laki. Pošto ste, za divno čudo, temeljni i istrajni, stvari se odvijaju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Uživajući u događajima kao što su veridba, venčanje ili prinova – donosite bitne odluke.

Zdravlje: Potražite glavnog uzročnika za sve svoje postupke u podsvesti. Morate posvetiti više pažnje mentalnom zdravlju i početi da razmišljate o sebi.

DEVICA 

Karijera: Podložni ste uticajima sredine više nego što je to preporučljivo. Sa Blizancima odlično sarađujete, što nije baš česta pojava. Vaše misli su okupirane novim sadržajima, pa ste možda malo površni.

Ljubav: Pošto preterujete sa poslom i u njega ulažete puno snage, krajem dana je moguća napetost. Rešićete je se ukoliko se setite voljenog bića i prijatelja.

Zdravlje: Manje srećni Lavovi suočavaju se sa neverstvom i zdravstvenim problemima, tj. sa sa proširenim venama.

VAGA 

Karijera: Naporan rad u kome dolazite do punog izražaja. Sve zamke uspešno rešavate, očaravate poslodavce, koji su to od vas i očekivali, ali i saradnike. Bavite se istraživačkim radom i detaljima, koji zahtevaju temeljnost, za šta ste pravi majstor.

Ljubav: Snalažljivo rešavate porodična pitanja, ne želeći nikog da povredite sopstvenim osećanjima. To je vaša mala intima. Mašate o jednom susretu.

Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

ŠKORPIJA 

Karijera: Burne emocije usmeravate na poslovne saradnike, i to zbog neslaganja. Ne umete smireno da reagujete, već im bacate istinu u lice i prosto ih šokirate.

Ljubav: Zaljubljivije ste prirode nego inače. Danas možete “izgubiti glavu” kad se najmanje nadate. Evidentne su pojačane emotivne reakcije.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, provedite veče uz TV.

STRELAC 

Karijera: Istrajni ste u rešavanju poslovnih zamki, jasno ih sagledavate. Skromno priznajete rezultate, dajući do znanja da su vam drugi pomagali. Saosećajni ste, spremni da se žrtvujete. Na poslu uspevate da budete intelektualno nadmoćni.

Ljubav: Druženje sa Blizancima i Devicama pravi je melem za vašu dušu.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

JARAC 

Karijera: Pripadnik ste praktičnog zemljanog znaka, pa vas lenjost nervira. Ukoliko ste se udružili sa pripadnikom vodenog znaka, bićete bolje sreće.

Ljubav: Mislite da vas niko ne razume. To i ne bi bio toliki problem da se niste pomalo razočarali i u partnera.

Zdravlje: Prijaće Vam opuštenija atmosfera i neki vid neformalne zabave u bliskom društvu.

VODOLIJA 

Karijera: Okupirani ste novcem, tako da su današnje emocije usmerene više na novac nego na dotičnu osobu.

Ljubav: Ne želite da vas partner guši, pa ćete reagovati na najmanji njegov pokušaj.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak u prirodi.

RIBE 

Karijera: Ne živite u prošlosti, okrenite se napred. Živeti u sadašnjosti je prava stvar. Poslovni događaji utiču na naglu plimu optimizma.

Ljubav: Budući da vaši postupci izviru iz strasti, moguća su i razočaranja. Razmišljajte konstruktivno, a ne emotivno.

Zdravlje: Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. Opasnost od povreda, posebno u saobraćaju, trenutno je pojačana, tako da se savetuje oprez.