Dnevni horoskop za ponedeljak, 12. septembar

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile!

Pixabay.com

OVAN

Impulsivni ste. Oslobodite se prošlosti radi napretka. Dobra saradnja sa nadređenima. Dobri odnosi sa ukućanima. Lep susret, lepe reči i odlična komunikacija sa voljenom osobom. Moguće poznanstvo putem društvenih mreža. Hiperaktivni ste, zdravi i raspoloženi. Da je svima kao vama, bar!

BIK

Finansijsko stanje prilično fino. Napetost u odnosu sa kolegama. Priđite osobi koja vam se dopada, uzvratiće vam simpatije. Zauzeti Bikovi gaje stabilna i čvrsta osećanja. Moguća glavobolja, ali u principu se osećate dobro.

BLIZANCI

Povoljan dan, srećne okolnosti. Iskoristite šansu za kraći put! Skladan dan. Idealno je vreme da zajedno sa partnerom isplanirate zajednički odmor, avanturu, šetnju, sportsku aktivnost. Dobro ste raspoloženi, ali preteško opraštate sitne greške okoline.

RAK

Čuvajte se tajnih dogovora i konkurencije. Pametno iskoristite informacije koje imate. Očekujte manji dobitak. Danas ste veoma šarmantni, pa komplimenti prosto „pršte” svuda oko vas. Neko će vam se udvarati. Čuvajte se kijavice!

LAV

Opušteni ste, čak pomalo i lenji. Ipak, sve zacrtano polako se ostvaruje. Dosađivaće vam neko iz prošlosti. Ne obraćajte pažnju, već se posvetite druženju sa prijateljima i izlascima. Stigao vas je umor, ali i dalje odbijate da se odmarate. Morate da poradite na sebi i svojoj kondiciji.

DEVICA

Moguća saradnja sa strancima. Vaša pozicija je stabilna i sigurna. Očekujte povišicu ili priliv dodatnog novca. Jedan od vaših prijatelja gaji emocije prema vama, što će vam prijati. Ako ste zauzeti, uživaćete u romansi. Izbegavajte tešku hranu. Pripazite na zubobolju.

VAGA

Očekuje vas dosta razgovora i papirologije. Sve ide „kao po loju”, lako i brzo. Posvetite više pažnje voljenoj osobi. U poslednje vreme previše ste egocentrični. Njoj/njemu fali vreme provedeno sa vama. Deskoncentrisani ste i razdražljivi, ali pucate od zdravlja.

ŠKORPIJA

Potrebna vam je nečija podrška u planovima koje imate. Uspehu će doprineti istrajnost, ali i pomoć osobe druge nacionalnosti ili veroispovesti. Danas je retka prilika kada će vaš partner čuti izlive ljubavi s vaše strane. Slobodnima se udvara nekoliko ljudi, pa će moći doslovce da biraju. Veoma ste osetljivi i lako planete. Smanjite cigare i alkohol, obavezno!

STRELAC

U velikoj ste dilemi. Poslušajte svoju intuiciju. Protiv rivala najbolej oružje su uvek prijatne reči. Nadređeni su vam naklonjeni. Nedostaje vam partner, potrudite se da izdvojite više vremena za njega. Izađite na ručak, u klub, večeru, krstarenje, provedite se konačno. Slobodnim pripadnicima znaka predstoji interesantan susret. Malaksali ste i tromi. Fali vam energije. Napunite baterije obavezno, jedite više voća!

JARAC

Dobra saradnja sa svima, vaše kolege potpuno razumeju ciljeve koje imate, i pomažu vam u ostvarivanju istih. Klimava finansijska situacija, čuvajte se neplaniranih izdataka. Odlični odnosi sa dragom osobom, a slobodni pripadnici znaka treba da očekuju početak nove romanse, posebno ako imaju posla sa Ribom, Devicom ili Bikom. Dobro ste raspoloženi, energični i orni. Fizička aktivnost će vam dobro doći.

VODOLIJA

Povećanje prihoda, iako ste prilično opušteni. Raidte bez pritiska i stresa, što je, u stvari, dobro! Neko iz vaše bliže okoline, koga ipka ne poznajete najbolje, otvoreno će vam iskazati emocije. Razmislite dobro o toj ponudi. Zauzete Vodolije uživaće u svojoj ljubavi! U dobroj ste formi, ali ste lenji. Pokrenite se, prijaće vam!

RIBE

Saradnja sa veoma bitnim i uticajnim ljudima doneće vam priliku da napredujete na poslu. Sve pršti od emocija u vašoj vezi. Ako ste solo, posetite neke zabave, upoznaćete zanimljive ljude. Potišteni ste, fali vam neki pokretač. Mogući bolovi u kičmi. Priuštite sebi masažu.