Dnevni horoskop za ponedeljak, 21. avgust

Knjiga
Pixabay.com

Budite pozitivni, nasmejani i raspoloženi. Ne dozvolite da vam kiša pokvari dan!

 

OVAN

Posao: Budite oprezni u saradnji sa Rakom i Jarcem, jer mogu da vam prirede neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci.

Ljubav: Trenutni aspekti vas čine prilično nestalnim, nespokojnim i nedovoljno angažovanim u vezi. Verujete da vam je jedan Strelac naklonjen. Nepotrebno ste ljubomorni na Ovna koji vam pruža šansu da se pomirite.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

 

Posao: Niko vas ne sprečava da krenete u ostvarivanje poslovnih planova. Naprotiv, mnogi vas podstiču. Ukoliko ste umetnik, imaćete priliku da shvatite koliko ste omiljeni među kolegama i u javnosti.

Ljubav: Očekujete da vam se javi neko kome ste otvoreno pokazali da ste mu veoma privrženi i uvek na raspolaganju. Malo je onih koji imaju takav tretman kod vas, a ukoliko se radi o Vagi ili Ribama, oni će iskoristiti vašu naklonost.

Zdravlje: Smanjite obroke.

 

BLIZANCI

Posao: Moguće je da započnete nov posao sa sposobnim, ali nedovoljno organizovanim i nepouzdanim saradnicima. Jedan Bik koji ne prihvata vaše sugestije će vas izneveriti, zato oslonac potražite u Škorpiji ili Jarcu.

Ljubav: Za partnera nemate dovoljno vremena ili strpljenja, a mnogi parovi su razdvojeni zbog poslovnih obaveza. Ukoliko ste u srećnoj vezi, verovatno planirate zajedničko putovanje.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Deluju STIDLJIVO, ali… Ovaj horoskopski znak PRIVLAČI SVE, ali je njemu TEŠKO DA SE ZALJUBI

RAK

 

Posao: Loša energija danas deluje na vaše organizacione sposobnosti i na srećne okolnosti na poslu, što znači da se nećete najbolje snaći u brojnim obavezama. Moguć je novi, dobro plaćen posao u radu sa ljudima.

Ljubav: Želećete da postignete više nego što možete. Slobodni predstavnici znaka stupiće u vezu sa umetnikom ili sportistom.

Zdravlje: Pazite se povrede.

 

LAV

Posao: Postepeno ćete obnavljati saradnju sa onima koji su vam trenutno bitni za posao. Pravi je trenutak da krenete u akciju po svim onim pitanjima po kojima ste dugo već odlagali donošenje odluke.

Ljubav: Naglašeno astrološko polje društvenog života donosi nova poznanstva i kontakte koji lako mogu da prerastu u ljubavni odnos. Ukoliko ste i dalje zainteresovani za Bika ili Vodoliju, naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje: U dobroj ste kondiciji.

DEVICA

 

Posao: Poželjno je da budete maksimalno strpljivi i oprezni, jer vam pozicija Marsa u vašem znaku slabi koncentraciju. Zbog retrogradnog Saturna koji se nalazi u polju novca niste sigurni kome možete da verujete.

Ljubav: Veoma ste raspoloženi da obnovite neka prijateljstva, a poželećete i da se sretnete sa osobom koja nije slobodna. Moguća je romansa sa Ovnom ili sa strancem na nekoj zabavi.

Zdravlje: Više se odmarajte.

DA LI STE VOĐA, UMETNIK, LEKAR…? Datum rođenja određuje KOJI POSAO JE ZA VAS IDEALAN

 

VAGA

Posao: Pojavljuje se mogućnost obnavljanja nekadašnjeg poslovnog odnosa i napredovanja u službi. Ukoliko vam se dopada ideja o novom poslu sa Lavom ili Škorpijom, ne oklevajte nego ih odmah pozovite.

Ljubav: Novi poslovni kontakti mogu doneti zanimljiva poznanstva. Ukoliko želite da osvojite Lava koji je već dugo nedostupan, biće vam potrebno manje napora nego što pretpostavljate.

Zdravlje: Mogućnost povrede.

ŠKORPIJA

 

Posao: Verujete da će vam pomoći jedan Jarac ili neki Ovan kada je u pitanju posao sa strancima ili novi projekat koji bi mogao da vam donese vanredni prihod. Priličan poslovni stres očekuje one Lavove koji se bave sportom.

Ljubav: Pokušavaćete na diskretan način partneru da nametnete svoju volju i da mu date na znanje da bi trebalo da prihvati vaše ideje o uvećanju zajedničkih prihoda.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

STRELAC

Posao: Obnovite poslovne odnose koji bi mogli da se razviju u dobrom pravcu. Želite da se istaknete u poslu koji bi vam doneo popularnost ili povratak na poslove u kojima ste se već dokazali kao uspešni.

Ljubav: Trudite se da dobijete šansu o kojoj maštate kada je u pitanju veza sa Škorpijom ili Lavom. Ukoliko vam se dopada Ovan koga viđate na poslu, budite veoma oprezni kada donosite sud o njemu.

Zdravlje: Nesanica

PRIREDITE PARTNERU VATRENO IZNENAĐENJE: Ovo je omiljena SEKS POZA svakog horoskopskog znaka!

JARAC

 

Posao: Verujete da nastupa vaše vreme. Mnogi vas podržavaju, ali je neophodno da pokažete više istrajnosti u onome što ste sebi zacrtali kao zadatak.

Ljubav: Želećete da se dokažete pred nekim ko vas je u poslednje vreme prilično ignorisao ili potcenjivao. Ukoliko vam se dopada jedna Devica ili Jarac, pokušajte da uspostavite bolju komunikaciju.

Zdravlje: Smanjite obroke.

 

VODOLIJA

Posao: Postoji mogućnost obnavljanja poslovnih veza, ali nemojte mnogo da računate na intuiciju jer će vas odvesti u pogrešnom pravcu. Pokušaćete da se postavite odlučnije prema onima koji vam daju dobronamerne savete.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, trebalo bi da uspostavite dobru komunikaciju sa nekadašnjim partnerom koji pokušava da sa vama obnovi vezu.

Zdravlje: Problemi sa oticanjem nogu.

RIBE

 

Posao: Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili onima koji su vam obećali pomoć. Ukoliko ste sigurni u sebe, nemojte da oklevate. Dobićete priliku da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

Ljubav: Trudite se da osvojite osobu koja se ponaša kao da nije naročito zainteresovana za vas. Pokazaćete veće interesovanje za jednu Vodoliju ili Vagu.

Zdravlje: Reumatski bolovi.