Dnevni horoskop za ponedeljak, 22. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas!

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Poučeni dobrim iskustvom prilagodjavate svoju stategiju poslovnog ponašanja i jasno definišete nove ciljeve. Sve je moguće ostvariti kada se napravi dobar organizacioni plan u dogovoru sa pouzdanim saradnicima.

Ljubav: Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Umete da usrećite one koje volite.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primećujete. Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija.

Ljubav: Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče vas na sumnjičavost i na preispitivanje zajedničkih planova.

Zdravlje: Nema razloga da se dodatno zamarate napornim obavezama.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Imate dobru procenu poslovnih mogućnosti što vam olakšava kompletno planiranje i da sprovedete uspešnu akciju. Važno je da pravilno koordinirate različite saradnike u skladu sa njihovim sposobnostima i zajedničkim interesima.

Ljubav: Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo.

Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Umete da napravite dobru selekciju obaveza i saradnika, ali ponekad splet okolnosti na poslovnom polju ne zavi od vaše volje ili uticaja. Važno je da se uspešno prilagodjavate na nove situacije u skladu sa svojim interesima.

Ljubav: Spremni ste za odredjeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da vas neko zamara dodatnim obavezama.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Splet novih okolnosti na poslovnom polju menja vašu orijentaciju i prvobitnu procenu. Učinite ono što je nizbežno u dogovoru sa bliskim saradnicima. Ne treba da forsirate individualni stil u rizičnim situacijama.

Ljubav: Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno vidjenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve vaše potrebe i očekivanja.

Zdravlje: Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Imate utisak da okolina ne razume u potpunosti detalje koje iznosite u vezi poslovnih aktivnosti i da će se to odraziti na zajedničke interese. Rešenje postoji, ali morate da odaberete varijantu koja vam se manje dopada.

Ljubav: Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove dogadje posmatrate sa više optimizma.

Zdravlje: Opustite se u skladu sa svojim potrebama, nema razloga za preteranu brigu.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Posedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da menjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako vam neko ponudi primamljivu mogućnost.

Ljubav: Dopadaju vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila „igre”. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku.

Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Stalo vam je da ostvarite sve svoje ciljeve i spremni ste na odredjene ustupke zarad dugoročnijih poslovnih interesa. Važno je da iskombinujete različite mogućnosti kako biste ostvarili najbolje rezultate.

Ljubav: Emocije vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir.

Zdravlje: Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Suočavanje ponekad donosi više koristi nego što se to moglo pretpostaviti u uvodnoj fazi. Važno je da balansirate izmedju različitih opcija koje predlažu vaši saradnici. Mudrost je da sačuvate ono što imate i da ostavite dobar utisak.

Ljubav: U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku „drugačiju stvarnost” ili situaciju koja više odgovara Vašim potrebama.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam vise vitamina i tečnosti.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Lakše vam je da rešavate neke iznenadne poslovne situacije ili nove probleme, nego da se bavite ustaljenim protokolom. Ne treba da zanemarite nečije stručno mišljenje kada je reč o osetljivim poslovnim temama.

Ljubav: Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće Vas novi dogadjaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost.

Zdravlje: Obratite pažnju na umereniju ishranu i na redovan odmor.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: U susretu sa saradnicima ponekad treba da postavite ultimativna pravila kako bi okolina ozbiljnije shvatila vaše poslovne namere. Upornost donosi pozitivan efekat u situacijama kada postoje podeljena mišljenja.

Ljubav: Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama.

Zdravlje: Posvetite slobodno vreme nekim sportskim aktivnostima, prijaće vam.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Pravilna poslovna organizacija može da vas poštedi od dodatnih obaveza i neprijatnosti. Ono što vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije. Sve bi bilo bolje kada biste osetili nečiju emotivnu naklonost.

Ljubav: U svom tipičnom maniru pre biste se povukli u stranu, nego da zatražite ono što vam pripada.

Zdravlje: Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.