Dnevni horoskop za ponedeljak, 22. mart

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

horoskop
pixabay.com

OVAN

Karijera: Postoji opasnost da upadnete u ozbiljnu raspravu sa šefom ili uticajnim kolegom. Ukoliko do toga dođe budite pametni i birajte reči da vam se kasnije ne bi obilo o glavu.

Ljubav: Nova ljubav u vašem životu čini da prosto blistate i budete magnet za sve u vašoj okolini. To obilato koristite kako bi vam se otvorila sva vrata, ali pažljivo – nekoga iz vaše okoline mogla bi da iritira takva vrsta optimizma.

Zdravlje: Iako se osećate kao da pucate od zdravlja, potreban je oprez ukoliko niste dugo bili kod lekara. Podmukle bolesti često ne daju nikakve znake.

BIK

Karijera: Svakodnevni izlasci i buran noćni život mogli bi negativno da utiču na vaš učinak na poslu. Ostanite kod kuće makar radnim danima kako biste na radno mesto dolazili orni i spremni za sve zadatke koji se postave pred vas.

Ljubav: Još uvek ste u potrazi za pravom osobom koja će moći u potpunosti da vas ispuni. Ipak, možda je vreme da malo snizite kriterijume, jer u suprotnom nećete uskoro naći nikoga ko bi bio po vašoj meri.

Zdravlje: U poslednje vreme često niste zadovoljni svojim izgledom, pa sve češće razmišljate o nekom estetskom zahvatu.

BLIZANCI 

Karijera: Imate manjak samopouzdanja, što se oseća i u vašem radu. Slobodno više cenite sebe i imaćete više uspeha u poslu i u odnosima sa kolegama.

Ljubav: Iako vam se možda ne dopadaju neki potezi koje pravi vaša voljena osoba, ponekad bi bilo bolje da prećutite. Niko ne voli da bude konstantno kritikovan.

Zdravlje: Kada je ovako promenljivo vreme, pripayite na sinuse.

RAK 

Karijera: Opterećeni ste poslom i čini vam se da sve veći broj radnih zadataka pada na vaša pleća. Izdržite i nemojte previše da se žalite jer ćete u suprotnom steći reputaciju lenje osobe koja nije posvećena radu.

Ljubav: Partner se oseća zapostavljeno. Možda je vreme da se zapitate zbog čega i da mu posvetite više pažnje.

Zdravlje: Imate problema sa spavanjem, što može značiti da ste nervozniji nego inače. Pronađite način da se opustite.

LAV 

Karijera: Osećate se kao da ste slabo motivisani na radnom mestu a to čini da se manje trudite. Nemojte gubiti entuzijazam već istrajte u svom napornom radu, nikad se ne zna kako vam to može koristiti.

Ljubav: Imate osećaj da se partner polako „hladi”. Obraćajte nešto manje pažnje na njega i partite njegovu reakciju, postoji mogućnost da ste sve umislili.

Zdravlje: Imate pojačan apetit što se negativno odražava na vašu liniju. Pokušajte da se kontrolišete.

DEVICA 

Karijera: Danas ćete imati mnogo energije i ništa vam neće biti previše teško. Pomozite novom kolegi, to je prilika da izgradite i prijateljske odnose na random mestu, a učinićete i dobro delo. Setite se sebe u toj situaciji.

Ljubav: Ao ste singl, danas se posebno sredite pre nego što itađete iz kuće. Moguće je novo, veoma interesantno poznanstvo.

Zdravlje: Odlično se osećate.

VAGA

Karijera: Već danima osećate neobjašnjiv umor, što se odražava in a vaše radne navike. Pitajte nekog od kolega za pomoć, iznenadićete se njihovom spremnošću da vam izađu u susret. Samo se setite da im se zahvalite.

Ljubav: Dosadila vam je trenutna situacija, a niste sigurni kako da je rešite. Porazgovarajte sa nekim o tome, možete čuti dobar savet.

Zdravlje: Fizički se dobro osećate ali umor i zabrinutost dovode do psihičke labilnosti.

ŠKORPIJA 

Karijera: Iz nekog razloga, čini vam se da poslovni saradnici danas ignorišu svaki vaš predlog. Pokušajte da predstavljate stvari na nešto kreativniji način.

Ljubav: Voljena osoba bi mogla danas da se naljuti na vas gotovo bez ikakvog razloga. Nemojte reagovati na njene optužbe i sačekajte da oluja prođe.

Zdravlje: Možda je vreme da obavite lekarske preglede koje već mesecima odlažete.

STRELAC 

Karijera: Pazite kome se poveravate na poslu. Nisu svi onoliko dobronamerni koliko se predstavljaju. Pogrešno shvaćeni komentari mogu vam načiniti veliku štetu.

Ljubav: Čini vam se da nikada niste bili u boljim odnosima sa partnerom. Izgleda da će harmonija potrajati neko vreme. Iskoristite ovaj period da pokrenete neka važna pitanja.

Zdravlje: Loše navike polako uzimaju danak. Počnite zdravije da se hranite.

JARAC 

Karijera: Ne cvetaju vam ruže ali nemate hrabrosti da odete zbog loše finansijske situacije. Strpite se još neko vreme, dok vam se ne ukaže neka bolja prilika.

Ljubav: Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate, jedino ćete tako poboljšati vaš odnos.

Zdravlje: Nervozni ste i pod stresom, što loše utiče na imunitet.

VODOLIJA 

Karijera: Danas ćete biti nervozni i posebno neprijatni prema onima koji vam „stanu na žulj”. Ipak, danas vam sledi i posebno važan poslovni susret koji će vam otvoriti mnoga vrata. Iskoristite ga.

Ljubav: Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada ali ne znate kako da mu to date do znanja. Pokušajte da privučete njegovu komunikaciju neverbalnim gestovima.

Zdravlje: Mogući su bolovi u zglobovima.

RIBE 

Karijera: Danas je dobar dan za sve poslovne razgovore. Imaćete sjajnu komunikaciju sa kolegama a sa nadređenima pogoovo. Ako planirate da tražite povišicu, danas je pravi dan za tako nešto.

Ljubav: Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti.

Zdravlje: Nije loše, ali može i bolje. Zakažite kontrolu kod zubara.