Dnevni horoskop za ponedeljak, 24. novembar

Pročitajte šta su zvezde pripremile za vas na početku ove radne nedelje.

OVAN (21.03.-20.04.)

Posao: Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.
Ljubav: Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.
Zdravlje:  Počnite da se bavite sportom.

BIK (21.04.-20.05.)

Posao: Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.
Ljubav: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Posao: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
Ljubav: Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani.
Zdravlje: Hronične tegobe.

RAK (21.06.-20.07.)

Posao: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
Ljubav: Mnogo lepih trenutaka nalazite u zagrljaju voljene. Život je lep, pa zato ga treba maksimalno iskoristiti.
Zdravlje: Odlično.

LAV (21.07.-21.08.)

Posao: Završavate važan poslovni projekat i to vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
Ljubav: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke.
Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Posao: Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.
Ljubav: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

VAGA (23.09.-22.10.)

Posao: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
Ljubav: Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
Zdravlje: Moguća alergija.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Posao: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
Ljubav: Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Posao: Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
Ljubav: Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.
Zdravlje: Uzimajte vitamine.

JARAC (22.12.-20.01.)

Posao: Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno.
Ljubav: Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
Zdravlje: Problemi sa grlom.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Posao: Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
Ljubav: Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti.
Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE (20.02.-20.03.)

Posao: Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.
Ljubav: Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
Zdravlje: Važno je da se opustite.