Dnevni horoskop za ponedeljak, 3. novembar

Niko ne voli početak radne nedelje. Ali, uz dobar horoskop, sve je lakše...

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese.

Ljubav: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja „progovore”.

Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.

Ljubav: Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti. Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

Zdravlje: Potrudite se da previlno usmeravate svoju energiju.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način, da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu.

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove „ljubavne rebuse” koji opterećuju voljenu osobu.

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Negde morate da popustite pred nečijim zahtevima.

Ljubav: Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje, čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Nalazite se u trendu i ispred drugih, odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš „zaštitni znak”.

Ljubav: Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje „dvoje odabranih”.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama, čini vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.

Ljubav: Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.

Ljubav: Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate.

Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije, kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji.

Ljubav: Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

Ljubav: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija ili boravak u prirodi.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi i bolji efekat.

Ljubav: Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno.

Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.