Dnevni horoskop za ponedeljak, 6. jul

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

pixabay.com

OVAN

Karijera: Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće za nastavak poslovnih pregovora. Važno je da se pridržavate liste prioriteta kako biste u najkraćem roku ostvarili svoje namere.

Ljubav: Možda neko nije u stanju brzo da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti situacija može da se promeni na vašu radost. Nemojte propustiti onaj „čarobni momenat”.

Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

BIK 

Karijera: Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja ili pregovora, zadržite dodatnu meru opreza. Nema razloga da se zalećete sa nekim zvaničnim izjavama, sačekajte na završnicu i povoljniju priliku.

Ljubav: Važno je da pravilno procenite neciju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim idejama i zahtevima. Nemojte žuriti sa nekim odlukama.

Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i psihološku ravnotežu.

BLIZANCI 

Karijera: Osećate dodatnu motivaciju u želji da ostvarite neku zapaženu ulogu i poslovne ciljeve. Vazno je da kreirate novu poslovnu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi značajnu korist.

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Normalno je da postoje i mnoge razlike, ali prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim afinitetima.

Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju.

RAK 

Karijera: Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok poslovnih pregovora, umete pravilno da procenite dobru priliku. Vazno je da uskladite svoje mišljenje sa saradnicima za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi.

Ljubav:  U naletu strasti umete lako da se zanesete, potrebna vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzročno-posledičnu vezu.

Zdravlje: Prijaće vam dijatelna ishrana i veća količina vitamina ili tečnosti.

LAV

Karijera: Stalo vam je da privučete pažnju okoline i da predstavite svoje ideje na što interesantniji način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija u nastupu pred saradnicima. Upotrebite proverenu formulu.

Ljubav: Obradovaće vas novi emotivni signali koje prepoznajete ili nečija poruka. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe, čak i onda kada ste prilično udaljeni.

Zdravlje: Izbegavajte neke naporne situacije koje vas previše uznemiravaju.

DEVICA 

Karijera: Umete da procenite povoljnu poslovnu priliku i da predvidite nečiju reakciju, što vam pomaže da se bolje organizujete. Važno je da sačuvate svoje poslovne interese i da održite uspešan nivo komunikacije na različitim stranama.

Ljubav:  Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete dugo prikrivati istinu. Postoji granica koju ne treba prelaziti.

Zdravlje: Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna. Obratite pažnju na svoje snove.

VAGA 

Karijera:  Imate dobre ideje, ali postoje određene okolnosti koje vas sprečavaju da ostvarite svoje namere. Važno je da sačuvate dobru poziciju među saradnicima i da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ljubav: Delujete uznemireno zbog novih emotivnih dilema, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili odsutnosti. Osećaj ponosa vam ne dozvoljava da se pomirite sa sporednom ulogom.

Zdravlje: Priuštite sebi bolje uslove i mentalnu relaksaciju.

ŠKORPIJA 

Karijera: Umete da delujete vrlo sugestivno i da upotrebite različite metode delovanja na svoju okolinu. Važno je da imate ubedljive argumente u sususretu sa saradnicima, jer potenciranje rasprave stvara niz dodatnih problema.

Ljubav: Ponekad je teško postaviti jasnu granicu izmedju glasa razuma i uzavrelih strasti ili emocija. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode da ne ostavite pogresan utisak.

Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

STRELAC

Karijera: Obratite paznju na različite događaje na poslovnoj sceni kako biste ostvarili što bolju poziciju među saradnicima. U presudnom trenutku upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete.
Ljubav: Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom, ali imate utisak da vam nedostaje dobra prilika. Možda ishitreno donosite zaključak, sačekajte da čujete i partnerovo mišljenje.
Zdravlje: Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

JARAC 

Karijera: Potrebne su vam pouzdane informacije koje garantuju uspešnu saradnju na različitim nivoima. Uložite svoj maksimum energije i znanja u važne poslovne ciljeve. Sve je dostižno kada postoji dobra volja i profesionalna umesnost.

Ljubav: Delujete srećno i zadovoljno kada pronalazite smisao u onome što činite za svoju porodicu ili voljenu osobu. Neko će vas obradovati na prijatan način.

Zdravlje: Emocionalna ravnoteža pokreće u vama dodatnu energiju i snagu.

VODOLIJA 

Karijera: Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i pokušavate da pronađete najbolje rešenje. Stalo vam je da poboljšate uslove za rad. Učinićete sve što je potrebno da okolina prihvati vase ideje.
Ljubav: U naletu impulsa ili strasti vršite emotivni pritisak na voljenu osobu, bolje je da smireno sagledate zajedničke mogućnosti. Pokazite da imate dobru volju i partner će slediti vas primer.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje dodatnim brigama.

RIBE

Karijera: Postavite jasniju granicu između ličnih i zajedničkih interesa, važno je da se pravilno prilagođavate na različe uslove poslovanja. Određeni ustupak može da vam koristi.

Ljubav: Možda partner iskušava vašu naklonost, potrudite se da što bolje uskladite zajednička interesovanja. Izbegavajte razne oblike preterivanja, posebno kada iznosite subjektivne doživljaje o nečijem ponašanju.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.