Dnevni horoskop za ponedeljak, 7. januar

Ovna nervira okruženje, Bik suzdržan, Blizancu i Škorpiji dobar dan za ljubav, Raku treba promena...

Pixabay.com

Ovan

POSAO: Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.
LJUBAV: Delujete uznemireno. Zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Bik

POSAO: Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve.
LJUBAV: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama.
ZDRAVLJE: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

Blizanci

POSAO: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost.
LJUBAV: U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.
ZDRAVLJE: Zdravlje stabilno.

Rak

POSAO: Budite dovoljno strpljivi jer nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.
LJUBAV: Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne.
ZDRAVLJE: Niste u formi.

Lav

POSAO: Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja. Upotrebite svoje diplomatske manire.
LJUBAV: Priželjkujete emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namere.
ZDRAVLJE: Osetljivo.

Devica

POSAO: Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namerama.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom, uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj unutrašnji glas ili impuls. Ljubav ume da prevazilazi sve okvire logičnog rasuđivanja.
ZDRAVLJE: Pripazite na svoje zdravlje.

Vaga

POSAO: Izbegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.
LJUBAV: Postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće vam nečija bliskost i intimna atmosfera.
ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

Škorpija

POSAO: Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na delu.
LJUBAV: Raduju vas promene u privatnom životu. Partner u vama podstiče tople emocije koje vam nedostaju.
ZDRAVLJE: Dobro.

Strelac

POSAO: Neko osporava vaše ideje. Nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na vašu koncentraciju.
LJUBAV: Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom. Nedostaju vam taktičnost i strpljenje.
ZDRAVLJE: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

Jarac

POSAO: Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rešenje.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što vam se čini. Napravite emotivnu distancu.
ZDRAVLJE: Budite umereniji u hrani i piću.

Vodolija

POSAO: Neko u vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje vaše poslovne mogućnosti.
LJUBAV: Umete da osvojite nečije simpatije i nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner vas pažljivo posmatra.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Ribe

POSAO: Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rešenje. Posao koji vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima.
LJUBAV: Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje.
ZDRAVLJE: Niste svesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju.