Dnevni horoskop za sredu, 1. februar

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Pixabay.com

OVAN

Karijera: Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nižete sve same poslovne uspehe. Bićete u situaciji da donosite brze i ispravne odluke. Ipak, poželjno je biti oprezniji, kako biste izbegli upletenost u rasprave.

Ljubav: Glavna tema dana je ljubav. Ona je inspiracija za sve aktivnosti. Zbog nje se lepo osećate i fantastično izgledate. Ukoliko ste u nedefinisanim odnosima sa voljenom osobom, strpite se još nekoliko dana.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

BIK

Karijera: Pristrasno gledate na stvari koje okupiraju vašu pažnju. Poželjno je posavetovati se sa nekim i naći način za što bolje funkcionisanje. Zabrinuti ste zbog zastoja poslovne prirode. Ne sekirajte se pošto se radi o normalnoj pojavi vezanoj za ono čime se bavite. Uspećete u nečemu značajnom.

Ljubav: Okrenite se kreativnom radu i višak energije sublimirajte u dela, a ne u svađe sa voljenom osobom. Dan je idealan za provod, bavljenje umetnošću i uživanje u romantici.

Zdravlje: Razdražljivi ste, zato izbegavajte svađe što će dodatno da vas namuči.

BLIZANCI 

Karijera: Rezultati rada su vidljivi, ali pošto postoji mogućnost da vas neko iznervira, izbegavajte žučne rasprave i vodite računa o tome da manje tračarite. Govoreći ružno o drugima, govorimo ružno i o sebi.

Ljubav: Želite da dominirate, ali je diskutabilno koliko će vam to poći za rukom. Nekoga stvarno magnetski privlačite, ali niste zadovoljni pojedinačnim slučajem. Nastojite da sve privučete sopstvenim šarmom, što je nemoguće. Veza sa Škorpijom, bilo emotivna bilo poslovna, u svakom slučaju je značajna.

Zdravlje: Prolazne migrene.

RAK 

Karijera: Izuzetno uspešan poslovni dan. Šarmirate saradnike i konkurenciju, tako da ostvarujete sve želje. Iako ste mentalno i intelektualno superiorni, to ne potencirate jer se podrazumeva samo po sebi. Možete postići više od zamišljenog i odroniti čitavu planinu.

Ljubav:  Partner je prvi na listi osumnjičenih za neiskreno ponašanje. Pošto mu ne verujete, a poverenje je glavni preduslov za normalnu vezu, razmilite o tome šta dalje činiti? Da niste malo preterali?

Zdravlje: Povećana fizička aktivnost je neophodna. Moguća kostobolja.

LAV

Karijera: Pokušajte da razložno priđete aktuelnom problemu i nađete za njega najbolje rešenje. To je idealan način da izbegnete nervnu razdražljivost.

Ljubav: Ponekad treba poslušati partnera, niste vi uvek u pravu! Tolerancija i razumevanje su definitivno osobine koje vam nedostaju!

Zdravlje: Čuvajte se pada imuniteta.

DEVICA

Karijera: Od događaja izvlačite maksimum, ali se ni sa tim nemojte zadovoljiti. Možete vi to i više i bolje. Uskoro sledi ozbiljno preispitivanje postignutih rezultata. Morate biti jaki da biste se suočili sa istinom.

Ljubav:  Neko pokušava da vas osvoji. Budite raspoloženi za nova poznanstva, nikada se ne zna šta iz toga može da proizađe! Očekujte vesti iz inostranstva.

Zdravlje: Pojačana osetljivost.

VAGA 

Karijera: Borba za prestiž krunisana je uspehom. Pošto vas sreća prati u svakom pogledu, iskoristite šansu, ali pokušajte i da se prepustite lepšoj strani života. Valja se dobro obezbediti

Ljubav: Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti, možete biti naporni partneru. Ako prolazi kroz lošu fazu, budite mu podrška i razumite ga. Ako ste solo, morate da se strpite još neko vreme dok ne dođe osoba za vezu. Ako volite prolazne avanture, jedan takav partner uploviće vam u život.

Zdravlje:  Problemi sa stomakom, morate prestati da se “prežderavate”.

ŠKORPIJA 

Karijera: Praktično pristupajte životu kako biste gubitke sveli na minimum. Nalazite se u fazi spasavanja onog što se spasti može. Nema vremena za gubljenje. Samo jasnim pogledima možete postići cilj, u protivnom – nesporazum sa okolinom.

Ljubav: Posesivni ste i ljubomorni. To partneru smeta, i može da izazove razmirice. Ukoliko nemate partnera, udvaraće vam se kolega sa posla. Dobro razmislite o tome koliko su njegove namere ozbiljne.

Zdravlje: Priuštite sebi više odmora i opuštanja.

STRELAC 

Karijera: Glavna razmišljanja vezana su za način kako da obogatite budžet. Svesni ste koliko se trudite, a rezultata nema. Dodatan posao je aktuelan, ali i štednja. Morate obuzdati svoju lavovsku prirodu i napade nepromišljenog trošenja. Retki su pripadnici ovog znaka koji dobro barataju s novcem

Ljubav: Šarmantni ste i veseli, pra privlačite suprotni pol kao magnet. Udvaranje drugih vam prija i rado ga prihvatate. To je dobro, jer tako “pojačavate” svoju ljubavnu energiju!

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC 

Karijera: Budite spremni da se povinujete tuđim željama i da u njima vidite i lepe stvari. U fazi ste donošenja važne odluke. Pošto se radi o ozbiljnoj stvari, konsultujte se sa stručnjakom.

Ljubav: U čudnoj ste vezi trenutno. Iako imate koristi i na prvi pogled odlično funkcionišete, slabo se razumete. To samo vaše srce zna. Pokušajte da iz nekih ranijih iskustava izvučete pouku.

Zdravlje: U dobroj ste kondiciji, ali unosite više vitamina i raznovrsniju hranu u organizam.

VODOLIJA 

Karijera: Očekuje vas uspešan poslovni period, ali tek za nekoliko dana. Do tada se naoružajte strpljenjem i pokušajte da kako-tako isplivate iz problema finansijske prirode.

Ljubav: Nerviranje nikuda ne vodi niti ćete time nešto rešiti. Ohladite glavu, pa problem sa partnerom rešite mirnim tonom i sporazumno. Generalno, voih nekoliko dana vam u ljubavi ne ide, ali to je samo prolazno stanje.

Zdravlje: Prolazne vrtoglavice.

RIBE 

Karijera: Uzrok problema poželjno je potražiti u nedostatku prilagodljivosti. Vi kao da niste ušli u novo doba. Ono zahteva nove ljude, spremne u svakom pogledu. Zato zaboravite kukanje nad sudbinom i blokadu u suočavanju sa izazovima

Ljubav: Osetljivi ste i sve preozbiljno shvatate. Naučite da prihvatite šalu na svoj račun i budite opušteniji u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Moguće infekcije, perite ruke redovno!