Dnevni horoskop za sredu, 1. novembar

jesen
pixabay

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

 

OVAN

Posao: Delujete vrlo zahtevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije dogadjaja.

Ljubav: Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, uvek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.

Zdravlje: Evidentna je sklonost ka prehladama, ali nema razloga za brigu. Dovoljno će biti da malo ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

BIK 

Posao: Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama, koje ostaju skrivene pred radoznalim pogledima. Određena doza mističnosti, može da Vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima.

Ljubav: Važno je da odredite što jasniju granicu, između pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osećate.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

BLIZANCI

Posao: Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali Vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje Vam bolji smisao za praktičnom procenom vrednosti i trpite izvesni neuspeh zbog neusklađenih poslovnih termina.

Ljubav: Delujete zabrinuto zbog novih događaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive.

Zdravlje: Odmarajte se što više.

RAK

Posao: Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Nečije prisustvo na Vas deluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove.

Ljubav: Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, ako događaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumevanja i tolerancije.

Zdravlje: Moguće je akiviranje neke od naslednih bolesti: reumatizam ili arteroskleroza. Ne brinite, svi problemi su prolaznog karaktera.

LAV 

Posao: Neko Vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smernice uvek vode ka nekom praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije.

Ljubav: Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama i da sumnjate u nečija obećanja.

Zdravlje: Gostite se iako ste sebi dali reč da ćete držati dijetu.

DEVICA 

Posao: Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost.

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke.

Zdravlje: Poželjno je biti racionalan po pitanju fizičkog iznurivanja, jer su moguće srčane smetnje.

VAGA

Posao: Potrebni su Vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava Vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak.

Ljubav: Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada.

Zdravlje: Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. Ništa strašno.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko se upoređujete sa svojom okolinom, Vaša velika prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo interesantnije ideje, nego rešenja koja nude Vaši saradnici.

Ljubav: U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih proverenih standarda koji Vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu.

Zdravlje: Budući da ste osetljive građe, možete postati žrtva virusa.

STRELAC

Posao: Primećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na Vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima uvek postoje različite interesne sfere ili opredeljenja.

Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas sve više podseća na neku dobru i unapred izrežiranu predstavu u kojoj Vam se dodeljuje sporedna uloga. Promenite tu poziciju.

Zdravlje: Više šetajte, a manje pušite.

JARAC

Posao: Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate.

Ljubav: Pažljivije analizirajte nove događaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti.

Zdravlje: Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

VODOLIJA 

Karijera: Dobijate različite povlastice, tako da uz planirane obaveze delujete uspešno i u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Ljubav: Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i sitnice koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.

RIBE

Posao: Ukoliko Vas neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i podsetite saradnike na pravila o lepom ponašanju. Nemojte dozvoliti da se o Vama šire neki loši glasovi i da Vas neko sputava.

Ljubav: Delujete pomalo uznemireno zbog novih događaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nervoza je posledica naglih vremenskih promena, ili pak hronične bolesti.