Dnevni horoskop za sredu, 11. jul

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

horoskop
pixabay.com

OVAN 

Karijera: Ponudjene su Vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer Vas izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti.

Ljubav: Nemojte uskraćivati svom partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.

Zdravlje: Posvetite više pažnje sportu. Pošto treba povesti više računa o zdravlju, recite “stop” porocima. Umerenost pre svega!

BIK 

Karijera: Nečije reči za Vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspehu.

Ljubav: Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada.

Zdravlje: Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene.

BLIZANCI 

Karijera: Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu.

Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.

Zdravlje: Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću.

RAK 

Karijera: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama, stoga sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno.

Ljubav: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima.

Zdravlje: Dan je kao stvoren za uživanje. Možda ste zaboravili kako to izgleda, trebalo bi da se podsetite.

LAV 

Karijera: Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha.

Ljubav: Postupite u skladu sa lepim vaspitanjem. Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.

Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušajte da je na neki način popravite.

DEVICA 

Karijera: Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti. Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju ili pravo na izbor.

Ljubav: Zaslužujete bolji ljubavni »tretman«, nego što neko pokušava da Vam nametne.

Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

VAGA 

Karijera: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da obradujete voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.

Zdravlje: Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene.

ŠKORPIJA 

Karijera: Intuitivni signali Vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše poslovne interese.

Ljubav: Prati Vas emotivni nemir, voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove ljubavne rebuse.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

STRELAC 

Karijera: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Ukoliko imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne interese i veze.

Ljubav: Problem za većinu pripadnika znaka jeste u tome što ni sami nisu načisto s tim šta hoće. Neka malo razmisle.

Zdravlje: Bavite se sportom, izbegavajte svađu!

JARAC 

Karijera: Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko Vam je potrebna nečija podrška ili razumevanje, nemojte oklevati.

Ljubav: U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.

Zdravlje: Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima.

VODOLIJA 

Karijera: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema, neophodne su Vam proverene informacije.

Ljubav: Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.

Zdravlje: Dobro se osećate.loading...