Dnevni horoskop za sredu, 11. jun

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje vas dodatno obavezuju pred saradnicima.

Ljubav: Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Unosite više vitamina.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa odredjene distance.

Ljubav: Položaj Meseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju.

Zdravlje: Zdravlje osetljivo.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.

Ljubav: Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, odredjena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.

Ljubav: Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru.

Zdravlje: Zdravlje stabilno.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju.

Ljubav: Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz dogadjaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje većine.

Ljubav: Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na Vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontrolišete vaš način rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
Zdravlje: San je idealno rešenje.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje, da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.

Ljubav: U odredjenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Zdravlje: Možda je to stanje razlog za nesanicu i opšti pad imuniteta.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite se na korak do nekog značajnijeg uspeha.

Ljubav: Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite.

Zdravlje: Niste u formi.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Uspešno predvidjate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje vas uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.

Ljubav: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još više uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.

Zdravlje: Vodite računa da u tome ne preterate, jer su moguće povrede zbog premora i smanjene koncentracije.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam medju saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip „uzimanja ili davanja”, ali ne i na vaše zadovoljstvo.

Ljubav: Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da Vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.

Zdravlje: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.

Ljubav: Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.

Zdravlje: Više šetajte.