Dnevni horoskop za sredu, 13. februar

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Horoskop
Freedigitalphotos.net/sattva

OVAN

POSAO: Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se reši. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad.
LJUBAV: Bićete prijatno iznenađeni saznanjem da prema vama gaji simpatije neko ko vas se duže vreme sviđa, sačuvajte hladnu glavu.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

BIK

POSAO: Smatrate da biste mogli da učinite više ako bi vam se pružila prilika, ali moraćete još malo da se strpite da bi se stvorili povoljni uslovi.
LJUBAV: Smatrate da partenr ne pokazuje dovoljno razumevanja prema vašoj trenutnoj situaciji. Sve se ože rešiti razgovorom.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

BLIZANCI

POSAO: Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa.
LJUBAV: Kako bi pokazali nekome da gajite simpatije, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom.
ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom.

RAK

POSAO: Računate na varijantu da sve što uložite na poslovnom polju treba da vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima.
LJUBAV: Partner smatra da ste sebični u vezi, kako biste ga uverili u suprotno, potrudite se da mu pokažete da vam je zaista stalo.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

LAV

POSAO: Imate previše poslovnih obaveza i trudite se da sve postignete sami, ali  nekada je dobra ideja potražiti pomoć kolega.
LJUBAV: Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa, što nije uvek najbolja ideja.
ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu.

DEVICA

POSAO: Pozitivan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama će vam doneti uspešne rezultate.

LJUBAV: Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

VAGA

POSAO: Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju vaš zaštitini znak, ali pripazite da se ne ističete previše i time nervirate saradnike.
LJUBAV:  Prijaće vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste delovali u skladu sa svojim planovima. Imajte strpljenja.
LJUBAV: Emotivna radost koju osećate, najavljuje nove događaje ili neke lepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

STRELAC

POSAO: Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto među saradnicima kako biste uspešno funkcionisali.
LJUBAV: Sukobi sa partnerom se mogu rezrešiti mirnim razgovorom.
ZDRAVLJE: Potrudite se da jedete zdravije.

JARAC

POSAO: Trenutni način razmišljanja vam ne donosi napredak, možda je vreme da promenite pristup.
LJUBAV: Uživate u vremenu provedenom sa partnerom, ali imate utisak da ga nemate puno.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

VODOLIJA

POSAO: Sve se svodi na dobru procenu uslova i mogućnosti koje imate. Nemojte da donosite ishitrene odluke.
LJUBAV: Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

RIBE

POSAO: Pruža vam se nova poslovna prilika, uslovi možda jesu gori od trenutnih, ali vrednim radom i zalaganjem biste mogli mnogo više da postignete na duge staze.
LJUBAV: Ne skrivate svoje namere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Imajte strpljenja, napori će vam se isplatiti.
ZDRAVLJE: Proverite zdravlje.