Dan je stvoren za susrete sa onima koji vam prijaju!

 

OVAN

Posao: Izbegavajte rizične situacije i budite mudri u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da postavljate suvišna pitanja osobi koja ima veliki uticaj na vašu okolinu.

Ljubav: Delujete uznemireno, jer ne možete da prihvatite nečiju odluku. Uzalud ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

 

Posao: Važno je da se razumete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja.

Ljubav: Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.

Zdravlje: Bavite se fizičkim aktivnostima.

 

BLIZANCI

Posao: Prihvatite nečiju sugestiju. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu ili u odgovarajućem društvu. Nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska.

Ljubav: Ako vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

NIJE BAŠ ZA SVAČIJE UŠI: Možete se gorko kajati ako svoju intimu iznosite pred OVIM LJUDIMA!

RAK

 

Posao: Osećate lagani umor i zato reagujete impulsivnije nego obično. Pokušavate da se oslobodite od nekih dodatnih obaveza, ali koliko god se trudili ne postižete željeni efekat.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da se uzbuđujete zbog sitnica koje otežavaju zajednički dogovor.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

 

LAV

Posao: Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje ili da se predstavite u pozitivnom svetlu u krugu poslovnih partnera. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate.

Ljubav: Priželjkujete novo emotivno zadovoljstvo. Voljena osoba želi iskreno da vam ugodi.

Zdravlje: Preosetljivi ste.

DEVICA

 

Posao: Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima.

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim zbližavanjem. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku.

Zdravlje: Odlično se osećate.

ČUVAJTE SE OVA ČETIRI ZNAKA: Poznati su po buntovništvu i nestašluku, a lako vas mogu UVALITI U NEPRILIKU!

 

VAGA

Posao: Neko vas dovodi pred svršeni čin ili u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje. Zatražite dobar savet i zaštitite svoje poslovne interese.

Ljubav: Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu i nemojte dozvoliti da vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri.

Zdravlje: Čuvajte se povrede.

ŠKORPIJA

 

Posao: Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite i zato osećate nelagodnost pred jednom starijom osobom.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom većina događaja nije po všoj meri ili uskusu, ali vi se dobro snalazite u svakoj prilici.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

STRELAC 

Posao: Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno. Zaštitite svoje poslovne interese i prekinite kontakt sa jednom nepouzdanom osobom.

Ljubav: Delujete raspoloženo i zadovoljno u društvu bliske osobe i osećate novi emotivni zanos. Raduje vas nečija pažnja.

Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

Ova tri HOROSKOPSKA ZNAKA su najčešće OSTAVLJENA!

JARAC

 

Posao: Postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju. Neko ne želi da sasluša vaše ideje. Obratite pažnju na koristan savet koji vam upućuju bliski saradnici.

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

VODOLIJA 

Posao: Nečije ponašanje ima negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato trpite poslovni neuspeh. Ipak, postoji mogućnost da nadmudrite osobu koja vas ometa u poslovanju.

Ljubav: Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško vam je da pravilno procenite nečije postupke.

Zdravlje: Poželjno je da se rekreirate.

RIBE

 

Posao: Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Potrebno je da uložite veliku energiju u svoje poslovne ciljeve i da se zaštite od loših uticaja.

Ljubav: Partner ume da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju uvertiru za novo emotivno zbližavanje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.loading...