Dnevni horoskop za sredu, 2. oktobar

Proverite šta su vam zvezde pripremile za danas.

Pixabay.com

OVAN 

Karijera: Ne možete da predvidite novi tok događaja na poslovnoj sceni ili nečiji odgovor na zadatu temu. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo u susretu sa saradnicima, već zatražite nečiju podršku.

Ljubav: Brinete bez pravog povoda, partner trenutno možda ne želi da vam poverava svoje misli ili ono što oseća. Promenite svoju dosadašnju taktiku, ako ona ne donosti željeni efekat.

Zdravlje: Okrenite se zdravlju, budite smireni i strpljivi, pa ćete izbeći smetnje vezane za srce.

BIK 

Karijera: Pažljivije analizirajte kompletnu situaciju na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili određenu fazu inkubacije, pre nego što donesete neku konačnu odluku.

Ljubav: Primećujete da neko u vama pobuđuje veliko interesovanje i da vas asocira na prijatne uspomene. Pokažite dobru volju i spremnost na emotivno prilagođavanje do one prave mere.

Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

BLIZANCI 

Karijera: Delujete vrlo promišljeno i proveravate različite informacije koje utiču na poslovne pregovore. Obazrivost je poželjna, ali nema razloga za preterivanjem. Saradnici imaju pravo na drugačije stavove ili interese.

Ljubav: Ponekad postupate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva u potpunosti da vam dočara svoje emotivne doživljaje. Nekom uvek treba dati novu priliku.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

RAK 

Karijera: Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procene novih poslovnih prilika. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore.

Ljubav: Ljubav i zadovoljstvo možda ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u vama podstiču emotivnu nelagodnost ili pomalo loš predosećaj. Nema potrebe za preterivanjem.

Zdravlje: Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

LAV 

Karijera: Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa koji imate. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim rezultatima. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu ili na neki ultimativan način.

Ljubav: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se najlepše ostvaruju u zajedničkom ritmu.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

DEVICA 

Karijera: Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte svoje saradnike i prihvatite koristan savet. Neko vas inspiriše na dodatno angažovanje i dobro raspoloženje.

Ljubav: Osvnite se oko sebe, jer uvek postoje nasmejana lica i one dobre poruke. Nove dileme treba da rešavate u dogovoru sa voljenom osobom.

Zdravlje: Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. Ništa strašno.

VAGA

Karijera: Ponekad sve izgleda tako relativno, stoga nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Oslonite se na nečiji savet i na zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve.

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja, budite dovoljno iskreni, nežni i pažljivi. Uživajte u intimi.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

ŠKORPIJA 

Karijera: : Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje možda predstavljaju potencijalni rizik za vaše poslovne interese. Potrebno je da smislite neku rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenađenja.

Ljubav: Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste odgonetnuli deo nekih skrivenih poruka ili emotivnih namera.

Zdravlje: Polako pokušavate da se dovedete u normalu i odmorite od napornog rada. Uskoro nastupaju lagodniji dani, pa ih spremno dočekujete.

STRELAC 

Karijera: Ukoliko vas privlače tajanstvene situacije ili neke dvostruke igre, nemojte zanemariti potencijalni rizik. Važno je da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Preterana doza hrabrosti može da vam naškodi.

Ljubav: Emotivni susret sa jednom osobom možda predstavlja samo prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite prevelikim iluzijama koliko god da Vam se čine primamljivo lepim.

Zdravlje: Malaksalost je znak da ste preterivali sa aktivnostima. Aktivan odmor je pravo rešenje.

JARAC 

Karijera: Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje rezultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Susret sa jednom osobom trenutno deluje vrlo poučno i podsticajno u svakom pogledu.

Ljubav: Delujete pomalo uznemireno. Nedostaju vam neki snažni emotivni podsticaji, kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Nema razloga da budete nestrpljivi.

Zdravlje: Zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou, ali nije ni tako loša.

VODOLIJA 

Karijera: Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite poslovni neuspeh, razmislite o nekim alternativnim mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju.

Ljubav: Suviše jaki izlivi strasti ili emocija vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja. Distancirajte se od izazova.

Zdravlje: Nervirate se i napeti ste bez razloga. Izađite iz kuće i idite bilo kud, jer je važno promeniti ambijent.

RIBE 

Karijera: Nove komplikacije na poslovnoj sceni proizilaze iz pokušaja da se ostvari zajednički dogovor oko raspodele interesa. Nema razloga da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na vaše saradnike.

Ljubav: Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima koje imate. Važno je da delujete dovoljno inspirativno i zavodljivo u svakom pogledu. Očekuje vas prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Smanjite dozu cigareta i više vremena provodite na svežem vazduhu.