Dnevni horoskop za sredu, 20. decembar

zima
pixabay.com

Da li ste spremni za još jedan naporan radni dan? Proverite šta vam savetuju zvezde.

 

OVAN

Posao: Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.

Ljubav: Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

Zdravlje: Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

BIK

Posao: Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku.

Ljubav: Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.

Zdravlje: Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

BLIZANCI

Posao: Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Dajte sve od sebe da prikupite energiju, podrška će doći.

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

PROVERITE DA LI STE MEĐU ODABRANIMA: Ovim ZNACIMA ZODIJAKA suđeno je da budu slavni!

RAK

Posao: Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.

Ljubav: Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Za usamljene Rakove, ovaj vikend mogao bi da bude dobar.

Zdravlje: Izbegavajte preterivanje u hrani.

LAV

Posao: Stalo vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje protivuslugu.

Ljubav: Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

Zdravlje: Više šetajte.

DEVICA

Posao: Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.

Ljubav: Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Uživajte sa svojim partnerom.

Zdravlje: Bavite se fizičkom aktivnošću.

ŠTA VAS NAJBOLJE OPISUJE? Ovo su SEKSUALNE VRLINE vaše horoskopskog znaka

VAGA

Posao: Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali jos uvek niste sigurni u konačan ishod. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

Ljubav: Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.

Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima.

ŠKORPIJA

Posao: Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere.

Ljubav: Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima sa svojim partnerom, kako danas, tako i za vikend.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

STRELAC

Posao: Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda.

Ljubav: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.

Zdravlje: Dobro se osećate.

KO OPRAŠTA LAKO, KO TEŠKO, A KO NIKADA: Saznajte kod kojih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ni “IZVINI” ne pomaže!

JARAC

Posao: Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Stalo vam je da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike.

Ljubav: Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno. Važno je da učinite ono što osećate.

Zdravlje: Hronične tegobe.

VODOLIJA

Posao: Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RIBE

Posao: Neko vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.

Ljubav: Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.

Zdravlje: U odličnoj ste fizičkoj formi.