Dnevni horoskop za sredu, 21. februar

Horoskop
Pixabay.com

Da li ste znatiželjni - kakav vas dan čeka? Neka vam naš horoskop otkrije...

 

OVAN

Karijera: Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.

Ljubav: U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.

Zdravlje: Preterujete sa teškom hranom.

BIK

 
Karijera: Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.

Ljubav:  Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

BLIZANCI

Karijera: Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg suparnika. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve.

Ljubav: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.

Zdravlje: Napeti ste i nervozni, nađite rešenje za to.

RAK

Karijera: Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari ili reči kritike.

Ljubav: Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

LAV

Karijera: Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovne namere.

Ljubav: Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.

Zdravlje: Dobro se osećate. 

DEVICA

Karijera: Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti.

Ljubav: Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.

Zdravlje: Moguća zubobolja.

VAGA

Karijera: Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima i ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na efikasnim rešenjima.

Ljubav: Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.

Zdravlje: Solidno.

ŠKORPIJA

Karijera:  Ne dopada vam se saznanje da neko ima skrivene namere i zato insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe i potrudite se da pravilno koristite svoju inteligenciju.

Ljubav: Neko počinje dodatno da vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće vam razgovor.

Zdravlje: Hronične tegobe.

STRELAC

Karijera: Ne dopada vam se saznanje da neko kritikuje vaše ideje i zato pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat.

Ljubav:  Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz vama nepoznatih razloga i na partnerovo neobično ponašanje. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama.

Zdravlje: Prolazna nervoza i potištenost. 

JARAC

Karijera: Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza koji vode ka poslovnom uspehu.

Ljubav: Suzdržite se od različitih provokacija. Nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol, ne prija vam. 

VODOLIJA

Karijera: Potrebne su vam poverljive informacije kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rešenje.

Ljubav: Moguće je da vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

RIBE

Karijera: Imate utisak da neko drugi češće dolazi do izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja. To se negativno odražava na vašu koncentraciju. Na vreme ispravite svoje propuste. Uvek postoji izlaz i dobro rešenje.

Ljubav: Partner deluje raspoloženo. Važno je da postoje dobre namere koje vas emotivno zbližavaju. Potrebno vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.

Zdravlje: Melanholija.loading...