Dnevni horoskop za sredu, 21. jun

Astro
Foter/Cardboard Antlers / photo on flickr

Šta su vam zvezde spremile danas? Proverite!

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Sa vama će biti teško sarađivati, jer nećete imati razumevanja za tuđe probleme. Nastojte da više uvažavate mišljenja kolega sa kojima ste u kontaktu.

Ljubav: Ako ste još sami, na pomolu su uzbudljiva događanja. Zračićete velikom privlačnošću i sa lakoćom ćete osvajati pažnju osobe do koje vam je stalo.

Zdravlje: Neće biti loše ako krenete u teretanu i intenzivnim treningom oterate negativnu energiju.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Čitavog dana ćete biti u pokretu. Moraćete da se pozabavite poslovima koje ste zbog specifičnih razloga ignorisali i odlagali do polsednjeg trenutka.

Ljubav: Nećete imati mira dok ne završite kućne obaveze. Obavićete sve što imate, a tek posle toga ćete se posvetiti opuštaju i odmaranju.

Zdravlje: Povoljan je trenutak da krenete na dijetu.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Očekujte porast popularnosti u radnoj sredini. Kolegama ćete biti uzor i inspiracija, pa će mnogi potražiti vaš savjt.

Ljubav: Skladni odnosi sa bližnjima uticaće pozitivno na vaše raspoloženje. Slobodni Blizanci koji krenu u večernji izlazak, očekuje odličan provod i nekoliko prilika za flert.

Zdravlje: Ako želite da očuvate dobru liniju, jedite manje slatkiša i belog hleba.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Razmišljate na koji način da ostvarite finansijsku sigurnost. Prihvatićete sve ponuđene poslove, čak i ako podrazumevaju više truda i manje slobodnog vremena.

Ljubav: Nećete biti raspoloženi za izlaske sa prijateljima. Možda ostanak kod kuće i nije tako loša ideja, jer biste zlobnim komentarima mogli drugima da pokvarite raspoloženje.

Zdravlje: Nervozu oterajte laganom šetnjom u prirodi.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Češće se susrećete sa poslovnim partnerima i potencijalnim klijentima. Nastojite da ostavite što bolji utisak, jer će upravo to imati presudan uticaj na dalji tok saradnje.

Ljubav: Ako imate uslova, idite na kraći put ili izlet. Beg od svakodnevice donosi toliko potrebno opuštanje i psihički mir.

Zdravlje: Nemate razloga za brigu, sve teškoće će vas zaobići u širokom luku.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Dobro se snalazite u kriznim situacijama. Mnogi će uspešno investirati novac i ostvariti zavidnu zaradu.

Ljubav: U šopingu ćete pronalaziti najveći zadovoljstvo. Izbegavajte plaćanje karticama, jer biste mogli da potrošite mnogo više novca nego što biste smeli.

Zdravlje: Ne preterujte sa masnom i nezdravom hranom.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Povoljan trenutak za uvođenje novih radnih metoda. Ako razmišljatei o promeni posla, počnite da radite na realizaciji planova.

Ljubav: Neodoljiva privlačnost osigurava vam pažnju suprotnog pola. Uživaćete u igri zavođenja i spremno flertati sa svakim tko vam se svidi.

Zdravlje: Uživaćete u ukusnom zalogaju bez straha od gojenja.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Nadređeni će vam prigovarati zbog niske radne motivacije. Ako želite da izbegnete nagomilavanje posla, zatražite pomoć bliskog kolege.

Ljubav: Posvetite se sebi i svojim potrebama. Nekoliko sati provedenih u samoći pokazaće se kao najbolja psihoterapija.

Zdravlje: Mnoge će uhvatiti prehlada.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Privodite kraju komplikovane zadatke sa kojima se već neko vreme mučite. Osetićete veliko olakšanje kad ih skinete s dnevnog reda.

Ljubav: Nemojte da se zatvarate u kuću. Odlazak na piće sa prijateljima pomoći će vam da se oraspoložite i opustite od naporne nedelje.

Zdravlje: Jedite više voća i povrća.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Komuniciraćete sa mnogo ljudi. Kontakti koje danas napravte pokazaće se korisnim u skoroj budućnosti.

Ljubav: Bližnji neće imati razumevanja za vašu preokupiranost poslom. Moraćete bolje da balansirate između profesionalnog i privatnog života ako želite da održite mir u kući.

Zdravlje: Vaši zdravstveni problemi vezani su za stres, zato pronađite adekvatan način opuštanja.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Najbolje ćete se snalaziti u poslovima koji zahtevaju snalažljivost i koncentraciju. Isplativim će se pokazati i saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Suviše ste okupirani svojim idejama, tako da ne uzimate u obzir i druge realne mogućnosti.

Zdravlje: Provedite dan baveći se sportskim aktivnostima u kojima uživate.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Odlikujete se dobrom koncentracijom i smislom za detalje. Iskoristite nalet energije i pokušajte da završite što više zaostalog posla.

Ljubav: Samci bi se mogli da se upuste u tajnu vezu koja im neće doneti ništa dobro. Pokušajte da u ovoj situaciji više razmišljate glavom, a manje srcem.

Zdravlje: Izbegavajte potencijalno opasne fizičke aktivnosti.