Dnevni horoskop za sredu, 22. jul

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

horoskop
pixabay.com

OVAN

Karijera: Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje Vam upućuju bliski saradnici.

Ljubav: Delujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam odmor ili psiho-fizička relaksacija.

BIK

Karijera: Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju Vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

Ljubav: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.

Zdravlje: Oraspoložite se.

BLIZANCI

Karijera: Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite određenu meru opreza, pogrešan potez stvara uslov za gubitak.

Ljubav: Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte da izgubite razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti i vitamina.

RAK

Karijera: Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

Ljubav: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, trebalo bi da se prepustite i uživate u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

LAV

Karijera: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba mudro ćutati i raditi na ostvarenju ciljeva.

Ljubav: Neko privlaci Vašu pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Delujete suviše tajanstveno.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA

Karijera: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.

Ljubav: Teško Vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna Vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada.

Zdravlje: U svemu postoji zdrava granica, izbegavajte neumerenost.

VAGA

Karijera: Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

Ljubav: Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

ŠKORPIJA

Karijera: Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reci i početne komplikacije.

Ljubav: Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoje raspoloženje.

STRELAC

Karijera: Ne bi trebalo previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovno-finansijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da Vam obezbedi odredjene povlastice ili bolje materijalne uslove.

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoje raspoloženje.

JARAC

Karijera: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

Ljubav: Partner za razliku od Vas lakše rešava licne ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

Zdravlje: Zatražite nečiji savet i izbegavajte depresivno raspoloženje.

VODOLIJA

Karijera: Neko od saradnika taktizira i razradjuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

Ljubav: Delujete pomalo nostalgično i suviše razmisljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

RIBE

Karijera: Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine, stoga pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban Vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

Ljubav: Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.loading...