Dnevni horoskop za sredu, 23. mart

Horoskop
Pixabay.com

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

Ljubav: Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Danas bi bilo najbolje da se ni ne javljate na telefon!

Zdravlje: Osećate se dobro.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list.

Ljubav: Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodni su danas spremni da pokažu sebe u najboljem svetlu, te osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.

Zdravlje: Pripazite se prehlade.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Danas dajete od sebe maksimum, ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje isuviše krupna. 

Ljubav: Rešili ste sreću da potražite sami. Zauzeti će danas biti veoma pažljivi i kreativni. Pripazite se da tom kreativnošću ne napravite sebi neki problem.

Zdravlje: Više se krećite.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam danas neće nikakvu korist doneti, imajte malo strpljenja.

Ljubav: Danas ste jako lepi, i sebi i drugima, i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, dok će slobodni danas biti na meti posmatrača.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Danas ste velikodušni, prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbegavajte osobe koje šire negativnu energiju.

Ljubav: Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas, nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Brinete se za posao pa vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, te napravite novi plan.

Ljubav: Spremni ste na izazov ali i na nove igre, po vašim pravilima.

Zdravlje: Potrebna vam je relaksacija.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Previše je prostodušnosti za vas u predhodnom periodu bilo, pa do kraja dana ćete biti spremni da okrenete glavu.

Ljubav: Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte druge, već se vodite svojim instinktima.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Ceo dan vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vreme. 

Ljubav: Danas vam je partner neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, danas se odmorite, ostanite kod kuće, pogledajte neki dobar film!.

Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok Vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje.

Ljubav: Na ljubavnom planu – preveliki broj prebrzih misli, vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni će danas biti spremni na akciju.

Zdravlje: Bolovi u zgobovima.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje vam da vas non stop neko blokira.

Ljubav: Slobodni su danas posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše. Oni koji su u vezi neka se pripaze i najmanje svađe sa partnerom, moglo bi da preraste u nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Mogući su problemi sa pritiskom.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za vas. Danas ste puni energije, i ne dozvoljavate da vas niko guši.

Ljubav: Slobodni će danas osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo. Zauzeti će uživati u toplini doma.

Zdravlje: Osećate se dobro.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Na poslovnom planu nove prilike i nove promene, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od saradnika.

Ljubav: Zasigurno osećate novi upliv energije koji navodi vas na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, stara ljubav vas isprobava.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.