Dnevni horoskop za sredu, 24. maj

Šta vas danas očekuje na polju karijere, ljubavi i zdravlja?

Sreća
Pixabay.com

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Aktivni ste, dobro se osećate na svim poljima. Pošto je fantazija izražena, iskoristite je tako što ćete raditi poslove u kojima imaginacija dolazi do izražaja. Čuvajte se prevara, verbalnih nesporazuma i nervne napetosti.

Ljubav: Strasna ljubavna avantura ili preporod duge veze.

Zdravlje: Nervozu lečite aktivnim odmorom i sportom.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Ono zbog čega ste zabrinuti jeste totalno razočaranje u nekog kome ste verovali. Bili ste neoprezni, ali i naivni.

Ljubav: Videli ste da se daleko bolje osećate kad se volite, pa odlučujete da to i činite.

Zdravlje: Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Nastavlja se uspešan poslovni period, aktivnost i dinamika. Uskoro slede veće količine novca. Iznenađenja, i to prijatna, danas su više nego moguća.

Ljubav: Ne možete da se požalite ni na odnose sa partnerom. Nisu idealni, ali su dovoljno dobri, sa blagom tendencijom da budu još bolji.

Zdravlje: Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Iako nerviranjem samo odlažete rešenje problema, to je jače od vas. Nailazite na uobičajenu prepreku kad je posao u pitanju, što vas čini pomalo nervoznim i razdražljivim.

Ljubav: Partner pokušava da vam ukaže na greške, ali vi kao da ga ne čujete. Kao po običaju, terate po svome, a vreme će pokazati ko je zapravo bio u pravu.

Zdravlje: Bavite se sportom, izbegavajte svađu!

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Bavite se onim što volite, a imate vremena i za lenčarenje. Trenutno vas neprijatno može iznenaditi jedino totalna besparica, jer ste na sve ostale probleme oguglali. Poraz teško podnose svi, Lavovi najteže. Ko vam je kriv kad ste sujetni preko svake mere.

Ljubav: Međutim, emotivna situacija zaista je sjajna, a biće još bolja.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Vladate situacijom na svim poljima. Poslovi se odvijaju željenim tempom,

Ljubav: Partner shvata koliko mu značite i to otvoreno pokazuje. Spreman je na sve. Još kad biste pokušali da se dodatno obezbedite. Ali nisu sve Device idealne, pa ni vi. Super! Partner vas ceni i voli, samo što joj ponekad smeta vaša sebičnost.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Samo prijatelji vas mogu izvući iz krize. Svi problemi u veselom društvu nestaju, a vi postajete nova osoba. Udri brigu na veselje – neka danas bude vaš moto.

Ljubav: Prikrivate nesigurnost i ljubomoru. I partner želi da vam bude veran jer mu značite više nego što pretpostavljate.

Zdravlje: Kada rešite probleme bićete srećniji, a samim tim i zdraviji.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Morate kontrolisati svoje postupke, jer ste počeli da zastranjujete. Mirno i otvoreno porazgovarajte sa poslovnim partnerima o svemu šta vas muči.

Ljubav: Dosta je bilo glume i dvostruke igre. Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke u vezi sa partnerom.

Zdravlje: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Niste svesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Ostvarićete sve planove, da biste krajem dana odjednom posustali. Umor nije razlog za neraspoloženje, jer su rezultati vidljivi.

Ljubav: Novonastale okolnosti čine vas kolebljivim. Osećate emotivno ograničenje u vezi ili partnerstvu. U fazi ste ponovnog otrežnjenja po mnogim pitanjima.

Zdravlje: Opasnost se može javiti u vidu bolesti prouzrokovane nekontrolisanim radom i nerviranjima. Okrenite se knjizi i onim stvarima koje relaksiraju, sportu na primer. Ne dozvolite da lenjost pobedi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Kao i uvek, prilično ste neprilagodljivi i isključivi, što okolini može da zasmeta. Kolegijalni odnosi mogu donekle biti poremećeni, ali ništa nije tako zabrinjavajuće.

Ljubav: Morate pokazati više tolerancije kad je partner u pitanju. On je spreman da vam štošta oprosti i da vas razume, pa morate poštovati i vi njega.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Na impulsivan način se oslobađate napetosti. Okolina je navikla na vaše ponašanje, ali ipak ne preterujte. Osećate strah za svoju egzistenciju. Normalno je da ne možete biti ravnodušni, ali bi trebalo da trezveno razmislite o svemu i pronađete kompromisno rešenje.

Ljubav: Ljubav vas nikada ne napušta.

Zdravlje: Poželjno je bavljenje sportom kako biste iz sebe izbacili višak energije.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Osećate se prevareno, mada ste sami krivi što ste dozvolili da do toga dođe. Čuvajte se kleveta i prevara.

Ljubav: Ljubav cveta kako samo poželeti možete. Razmislite kuda ćete na putovanje.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.