Dnevni horoskop za sredu, 29. decembar

Ovnovi danas blistaju i opčinjavaju sve redom! Šta vas danas čeka proverite u našem dnevnom horoskopu!

zima
pixabay.com

OVAN 

Posao: Puni ste ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, ali vi treba da budete manje oholi.
Ljubav: Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.
Ljubav: Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena.
Zdravlje: Bolovi u kičmi.

BLIZANCI 

Posao: Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu bikće vrlo naglašeni.
Ljubav: Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.
Zdravlje: Hronične tegobe.

RAK 

Posao: Dramatičan period na poslovnom planu. Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Ipak, videćete na kraju da ste u dobitku.
Ljubav: Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi da je na usluzi, vi jednostavno nećete biti raspoloženi.
Zdravlje: Iritacija kože.

LAV 

Posao: Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet, bilo rešavanje svojih, bilo trgovina istim.
Ljubav: Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.
Zdravlje: Uzimajte vitamine.

DEVICA 

Posao: Usporili ste se i kasnite u svemu. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.
Ljubav: Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.
Zdravlje: Prolazna nervoza.

VAGA 

Posao: Čak i kad ste na poslu misli su vam kod kuće. Umorili ste se prethodnih dana i sad biste najradije da budete u svom domu. Investicije vam mogu ozbiljno isprazniti bankovni račun.
Ljubav: Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodne Vage čekaju poziv.
Zdravlje: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Posao: Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.
Ljubav: Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji vam pokazuju punu naklonost.
Zdravlje: Umor.

STRELAC 

Posao: Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom remetiće vam poslovni ritam. Budite strpljivi jer će se sve to promeniti.
Ljubav: Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar mislite da je superiorniji.
Zdravlje: Napetost.

JARAC 

Posao: Nemir koji osećate ne da vam mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.
Ljubav: Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list.
Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA 

Posao: Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nemate ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.
Ljubav: Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.
Zdravlje: Prolazna glavobolja.

RIBE

Posao: Vaše kraće otsustvo sa radnog mesta donelo je nove promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.
Ljubav: Neko vas je zainteresovao dok ste putovali. Ne budite nestrpljivi jer se možete prevariti u proceni. Ne znate, još uvek, šta dobijate.
Zdravlje: Bol u grlu.