Dnevni horoskop za sredu, 5. novembar

Zvezde su nekome naklonjene manje, nekome više. A vama?

OVAN (21.03.-20.04.)
Posao: Nalazite se u odličnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
Ljubav: U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
Zdravlje: Zadovoljavajuće.

 

BIK (21.04.-20.05.)
Posao: Nalazite se u odličnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
Ljubav: U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
Zdravlje: Zadovoljavajuće.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Posao: Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.
Ljubav: Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.
Zdravlje: Nesanica.

 

RAK (21.06.-20.07.)
Posao: Dobro razmislite o svojim interesima jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.
Ljubav: Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite.
Zdravlje: Gorušica

 

LAV (21.07.-21.08.)
Posao: Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Primenjujte proverene obrasce u poslovnom dijalogu.
Ljubav: Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.
Zdravlje: Odlično.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)
Posao: Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti i praktičnost. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.
Ljubav: U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.
Zdravlje: Hronične tegobe.

 

VAGA (23.09.-22.10.)
Posao: Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
Ljubav: U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere.
Zdravlje: Više se odmarajte.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici poštuju vaše mišljenje.
Ljubav: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.
Zdravlje: Odlično.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)
Posao: Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.
Ljubav: U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
Zdravlje: Problemi sa leđima.

 

JARAC (22.12.-20.01.)
Posao: Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Koristite svoju energiju racionalnije.
Ljubav: Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada vešto izmiče pred vašim pozivima.
Zdravlje: Niste u kondiciji.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Posao: Očekujete pozitivne odgovore u rešavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
Ljubav: U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

RIBE (20.02.-20.03.)
Posao: Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.
Ljubav: Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.
Zdravlje: Nervozni ste.