Dnevni horoskop za sredu, 6. decembar

zima
pixabay.com

Ne dozvolite da zima i loše vreme pokvare vaše raspoloženje. U svemu pronađite nešto lepo i dan će vam biti ispunjen. To vam, između ostalog, savetuju i zvezde.

 

OVAN

Posao: Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.
Ljubav: Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
Zdravlje: Glavobolja.

BIK

Posao: Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu to će se loše odraziti po vas. 

Ljubav: Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao: Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.

Ljubav: Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.

Zdravlje: Moguća infekcija.

RAK

Posao: Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate “keca u rukavu”. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obe strane. Ujedno vam može biti “odskočna daska” za buduće radne pobede.

Ljubav: Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Ne treba da budete površni i lakoverni. U ovom slučaju nečije reči ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.

Ljubav: Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na predlog osobe koju volite umesto suvišne rasprave.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija.

DEVICA

Posao: Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete.

Ljubav: Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još bezvoljniji.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

REČI IH ODAJU: Na osnovu horoskopa saznajte kako znakovi FLERTUJU i ZAVODE preko poruka!

 

VAGA

Posao: Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razrešili nedoumicu. Nerazumevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim rečima.

Ljubav: Iskažite više saosećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lep dan.

Zdravlje: Hronične tegobe.

ŠKORPIJA

Posao: Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronameran kolega želi da vam pomogne sugestijama.

Ljubav: Primetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Na pomolu su nesporazumi na radnom mestu. Neka osoba je dobronamerna, mada ste vi sumnjičavi i nepoverljivi.

Ljubav: Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Posao: Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogrešili. Dogovor je rešenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.

Ljubav: Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se rešiti vremenom ako pokažete dovoljno razumevanja.

Zdravlje: Neraspoloženje.

VODOLIJA

Posao: Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete.

Ljubav: Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Posao: Da biste stekli poverenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila.

Ljubav: Na emotivnom planu očigledna je vaša ushićenost.

Zdravlje: Dobro se osećate.

ŽELITE KUCU, ALI NE ZNATE KOJU? Horoskop vam pomaže da odaberete IDEALNU RASU PASA za sebe!