Dnevni horoskop za sredu, 6. februar

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

Pixabay.com

OVAN (21.03.-20.04.)
Karijera: Iskoristite intuiciju i kreativnost na pravi način ukoliko želite da budete zadovoljni. U protivnom ćete misliti da se lepe stvari dešavaju samo drugima.
Ljubav: Imate svesrdnu podršku partnera.
Zdravlje: Precenjujete svoje mogućnosti, što se kasnije može odraziti na vaš ionako osetljiv nervni sistem.

BIK (21.04.-20.05.)
Karijera: Sa strpljivošću, štednjom i svim stvarima koje vam pomalo teško padaju – moraćete ipak da se suočite. Neka vam za utehu bude saznanje da je rešenje nadohvat ruke i da sada nikako ne smete da odustanete.
Ljubav: Ne očajavajte, već iskoristite sve tajne adute. Nije poželjno tražiti od drugih ono što sami niste spremni da uradite.
Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Karijera: Pod uslovom da su dobili nov izvor prihoda, teško će naći vremena za razonodu i uživanje, ali samo saznanje da neko ceni njihov trud i da ga uz to dobro plaća – godi.
Ljubav: Smatrate da partner puno traži, a malo uzvraća. Pošto je problem subjektivan, pokušajte da se na izvesno vreme distancirate.
Zdravlje: San je idealno rešenje.

RAK (21.06.-20.07.)
Karijera: Okrenutost zdravlju i poslu i dalje je aktuelna. Nije ni čudo kad su vas doskora pratile silne sputavajuće okolnosti. Pošto su neprijatnosti za vama, narednih dana ćete biti u fazi pravljenja planova za dugo toplo leto.
Ljubav: Satisfakcija i na emotivnom planu. Ukoliko se sve to ne događa, očigledno je da negde grešite.

Zdravlje: Polako pokušavate da se dovedete u normalu i odmorite od napornog rada. Uskoro nastupaju lagodniji dani, pa ih spremno dočekujete.

LAV (21.07.-21.08.)
Karijera: Iako od želje za nametanjem sopstvenih ubeđenja imate samo štete, to je jače od vas. Trenutno je ta vaša nabeđena superiornost velika prepreka u funkcionisanju.
Ljubav: Dan je kao stvoren za ljubav. Kad bolje razmislite, svaki dan je dobar za te stvari, ali vi niste uvek u elementu. Iskoristite povoljne planetarne aspekte i bavite se voljenom osobom.
Zdravlje: Sport je idealno rešenje za dobro raspoloženje.

DEVICA (22.08.-22.09.)
Karijera: Ne dozvolite da vas okolnosti izbace iz ravnoteže, već ih shvatite kao sastavni deo života. Nešto zarad mira i sreće morate i da “odradite”. Pa kad je tako, učinite to stoički.
Ljubav: Pripremate se za duži odmor, ali partner vam ne dozvoljava da slobodno vreme iskoristite na adekvatan način.
Zdravlje: Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

VAGA (23.09.-22.10.)
Karijera: Pričekajte još koji dan i situacija će se iskristalisati. Nije vam lako, ali izlaz iz trenutnih problema sada se već nazire. Sa letnjim danima trebalo bi da vam bude bolje po svim pitanjima.
Ljubav: Sunce unosi optimizam u vaš ljubavni život i pomaže vam da na izazove gledate opuštenije.
Zdravlje: Ukoliko ste imali zdravstvenih problema, nalazite se u fazi oporavka.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Karijera: Kriza je za vama. Osećate se kao novi. Funkcionišete shodno situaciji i iz nje izvlačite maksimalnu korist. Aktivni ste više nego inače, pa iskoristite nagli priliv energije za što konstruktivnije stvari.
Ljubav: Sa partnerom uspostavljate fenomenalan odnos.
Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

STRELAC (23.11.-21.12.)
Karijera: Sve se odvija po planu, ali nikako to da uvidite. I dalje ste sumnjičavi, mada bez razloga. Morate savladati razne strahove, posebno one koji su vezani za budućnost.
Ljubav: Od prevelike okupiranosti i strepnje nikako ne možete da uživate u sadašnjem trenutku. U tome je glavni problem.
Zdravlje: Zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou, ali nije ni tako loša.

JARAC (22.12.-20.01.)
Karijera: I dalje ste u fazi maštanja. Preuzmite konkretne korake pa ćete nekako isplivati iz zamki koje nose budući događaji.
Ljubav: Uživajte, ako ne možete u voljenom biću, onda u lepoti prirode. Važno je ne očajavati, iako partner čine sve da vam upropasti dan. Prijatelji su spas!
Zdravlje: Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. Ništa strašno.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Karijera: Loše se osećate jer ste pomalo neurotični i skloni preterivanjima. Morate uvek imati na umu kolike su vaše mogućnosti i u skladu sa njima se ponašati.
Ljubav: Malaksalost i mrzovolja mogu i te kako i vam i vašem partneru da pokvare raspoloženje.
Zdravlje: Malaksalost je znak da ste preterivali sa aktivnostima. Aktivan odmor je pravo rešenje.

RIBE (20.02.-20.03.)
Karijera: Samoća je prava stvar. Izuzetno će vam prijati jer ćete na miru moći da razmišljate o nekim novim idejama i planovima. Ukoliko sebi ne budete mogli da priuštite taj luksuz i budete okruženi ljudima – pokušaćete da radite.
Ljubav: Zbog nečega ste nezadovoljni. Lako je priznati tuđi deo krivice, a šta je sa sopstvenim?
Zdravlje: Smanjite dozu cigareta i više vremena provodite na svežem vazduhu.