Dnevni horoskop za sredu, 8. decembar

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

horoskop
Pixabay.com

OVAN

Karijera:  Svakodnevni izlasci i buran noćni život mogli bi negativno da utiču na vaš učinak na poslu. Važni je da budete orni i spremni za sve zadatke koji se postave pred vas.

Ljubav: Još uvek ste u potrazi za pravom osobom koja će moći u potpunosti da vas ispuni. Ipak, možda je vreme da malo snizite kriterijume, jer u suprotnom nećete uskoro naći nikoga ko bi bio po vašoj meri.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BIK

Karijera: Iz nekog razloga, čini vam se da poslovni saradnici danas ignorišu svaki vaš predlog. Pokušajte da predstavljate stvari na nešto kreativniji način.

Ljubav:  Voljena osoba bi mogla danas da se naljuti na vas gotovo bez ikakvog razloga. Nemojte reagovati na njene optužbe i sačekajte da oluja prođe.

Zdravlje:  Možda je vreme da obavite lekarske preglede koje već mesecima odlažete.

BLIZANCI

Karijera:  Danas postoji opasnost da upadnete u ozbiljnu raspravu sa šefom ili uticajnim kolegom. Ukoliko do toga dođe budite pametni i birajte reči da vam se kasnije ne bi obilo o glavu.

Ljubav: Nova ljubav u vašem životu čini da prosto blistate i budete magnet za sve u vašoj okolini. To obilato koristite kako bi vam se otvorila sva vrata, ali pažljivo – nekoga iz vaše okoline mogla bi da iritira takva vrsta optimizma.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RAK

Karijera: Imate manjak samopouzdanja, što se oseća i u vašem radu. Slobodno više cenite sebe i imaćete više uspeha u poslu i u odnosima sa kolegama.

Ljubav: Iako vam se možda ne dopadaju neki potezi koje pravi vaša voljena osoba, ponekad bi bilo bolje da prećutite. Niko ne voli da bude konstantno kritikovan.

Zdravlje:  Problemi sa sinusima.

LAV

Karijera: Pazite kome se poveravate na poslu. Nisu svi onoliko dobronamerni koliko se predstavljaju. Pogrešno shvaćeni komentari mogu vam načiniti veliku štetu.

Ljubav: Čini vam se da nikada niste bili u boljim odnosima sa partnerom. Izgleda da će harmonija potrajati neko vreme.

Zdravlje: Loše navike polako uzimaju danak. Počnite zdravije da se hranite.

DEVICA

Karijera: Opterećeni ste poslom i čini vam se da sve veći broj radnih zadataka pada na vaša pleća. Izdržite i nemojte previše da se žalite jer ćete u suprotnom steći reputaciju lenje osobe.

Ljubav: Partner se oseća zapostavljeno. Možda je vreme da se zapitate zbog čega i da mu posvetite više pažnje. Videćete pozitivne promene!

Zdravlje: Imate problema sa spavanjem, što može značiti da ste nervozniji nego inače.

VAGA

Karijera: Osećate se kao da ste slabo motivisani na radnom mestu a to čini da se manje trudite. Nemojte gubiti entuzijazam već istrajte u svom napornom radu.

Ljubav: Imate osećaj da se partner polako „hladi”. Obraćajte nešto manje pažnje na njega i partite njegovu reakciju, postoji mogućnost da ste sve umislili.

Zdravlje: Imate pojačan apetit što se negativno odražava na vašu liniju. Pokušajte da se kontrolišete.

ŠKORPIJA

Karijera:  Danas ćete imati mnogo energije i ništa vam neće biti previše teško. Šteta što je danas subota pa nećete imati gde da potrošite toliku radnu energiju…

Ljubav: Ako ste singl, danas se posebno sredite pre nego što izađete iz kuće. Moguće je novo, veoma interesantno poznanstvo i to na nekom mestu gde će biti velika gužva, znači definitivno neki noćni klubovi. Dajte sebi šansu, izađite večeras.

Zdravlje: Odlično se osećate.

STRELAC

Karijera: Već danima osećate neobjašnjiv umor, što se odražava in a vaše radne navike. Pitajte nekog od kolega za pomoć, iznenadićete se njihovom spremnošću da vam izađu u susret.

Ljubav:  Dosadila vam je trenutna situacija, a niste sigurni kako da je rešite. Porazgovarajte sa nekim o tome, možete čuti dobar savet.

Zdravlje: Fizički se dobro osećate ali umor i zabrinutost dovode do psihičke labilnosti.

JARAC

Karijera: Danas ćete biti nervozni i posebno neprijatni prema onima koji vam „stanu na žulj”. Ipak, danas vam sledi i posebno važan poslovni susret koji će vam otvoriti mnoga vrata. Iskoristite ga.

Ljubav: Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada ali ne znate kako da mu to date do znanja. Pokušajte sa najjednostavnijim iskrenim razgovorom…

Zdravlje: Mogući su bolovi u zglobovima.

VODOLIJA

Karijera: Danas je dobar dan za sve poslovne razgovore. Imaćete sjajnu komunikaciju sa kolegama a sa nadređenima pogotovo.

Ljubav: Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti. Ipak ne dozvolite da vam bilo šta pokvari lepo raspoloženje.

Zdravlje: Zakažite kontrolu kod zubara.

RIBE

Karijera: Ne cvetaju vam ruže ali nemate hrabrosti da odete zbog loše finansijske situacije. Strpite se još neko vreme, dok vam se ne ukaže neka bolja prilika.

Ljubav: Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate, jedino ćete tako poboljšati vaš odnos.

Zdravlje: Nervozni ste i pod stresom, što loše utiče na imunitet.