Dnevni horoskop za subotu, 1. septembar

Šta su vam zvezde pripremile za ovaj 1. septembar? :)

Horoskop
Pixabay.com

Ovan 

POSAO Imate dobar predosećaj, stoga ulažete ogromnu energiju i spremni ste da prihvatite određeni rizik u dogovoru sa saradnicima.

LJUBAV Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, a nečije prisustvo ili postupci mogu da Vas podignu u “ružičaste oblake”. Nema sreće bez nečije blizine i “dodira”.

ZDRAVLJE Opustite se.

Bik

POSAO Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV Ako Vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom.

ZDRAVLJE Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i više sati aktivnog odmora.

Blizanci

POSAO Situacija koja za nekog izgleda nemoguća za Vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati.

LJUBAV Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest iskrene pažnje, ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje.

ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Rak

POSAO Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja, ali ne možete uvek sve konce držati u svojim rukama.

LJUBAV Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara Vašim potrebama, ali zapitajte se kuda sve to vodi. Svoj odraz najbolje možete videti u nečijim očima.

ZDRAVLJE Napeti ste.

Lav

POSAO Hladne glave i sa određene distance pažljivije analizirajte nečije ponašanje na poslovnoj sceni.

LJUBAV Psihološka tenzija koju sve više osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti, da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi koja Vas uslovljava.

ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Devica

POSAO Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate ili da prolongirate situacije koje utiču na bolju efikasnost u poslovanju.

LJUBAV Često potiskujete svoja osećanja kako biste sačuvali prividni mir. Ne želite glasno da priznate, koliko Vam nedostaju emotivna inspiracija ili nečije prisustvo.

ZDRAVLJE Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji.

Vaga

POSAO Lično dostojanstvo, veliki ponos ili trenutno loš osećaj za diplomatiju Vam ne dozvoljavaju da se upuštate u raspravu sa saradnicima.

LJUBAV Izbegavajte neku emotivnu provakciju. Opredelite se za poznato društvo ili za osobu koja Vam je u mnogo čemu iskreno privržena.

ZDRAVLJE Hronične tegobe.

Škorpija

POSAO Nečija objašnjenja zvuče nerazumno i ne zadovoljavaju Vaše osnovne kriterijume, uporno pokušavate da ostvarite bolju poziciju.

LJUBAV Osećate psihološki pritisak, jer imate utisak da partner pažljivo nadgleda svaki Vaš plan i potez. Budite dovoljno mudri i odmereni u svojim reakcijama.

ZDRAVLJE Moguća temperatura.

Strelac

POSAO Pažljivije slušajte ono što govore bliski saradnici, umesto da stvari i događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma.

LJUBAV Partner deluje vrlo zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete “pravi razlog” iznenadne promene i radosti.

ZDRAVLJE Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac

POSAO Nemojte zatvarati oči pred nekim činjenicama i ućutkivati osobu koja pokušava da Vas usmeri u pozitivnom pravcu.

LJUBAV Ukoliko Vam je stalo da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije.

ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO Neko u Vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju u poslu kojim se bavite. Okolina ima pozitivnu ulogu u stvaranju različitih poslovnih kombinacija.

LJUBAV U emotivnom smislu imate dobar predosećaj i delujete neodoljivo na osobu koja Vam se dopada.

ZDRAVLJE Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Ribe

POSAO Sačuvajte svoje optimističko raspoloženje, važno je da pratite poslovni trend koji Vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima.

LJUBAV Ako želite da sve funkcioniše na skoro idealan način, morate imati dobru volju i određene manire koji predstavljaju Vaš “zaštitni znak” u susretu sa nekim dragim osobama.

ZDRAVLJE Dobro se osećate.