Dnevni horoskop za subotu, 10. februar

Horoskop
Pixabay.com

Saznajte da li su vam danas zvezde spremile neke promene ili sve ostaje po starom.

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.

Ljubav: Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.

Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Danas budite naročito oprezni sa ljudima koji vas nerviraju. Vaš odlučan i ljubazan ton smiriće situaciju.

Ljubav: Razgovor će vas motivisati da preduzmete drastične akcije. Osoba koja vam se sviđa podstaći će vas da počnete da vodite više računa o svom izgledu.

Zdravlje: Vežbajte, to će imati pozitivan uticaj na vaš ljubavni život i pomoći će vam da budete bolje koncentrisani. Bićete srećnija osoba.

BLIZANCI (21.05 – 20.06)

Karijera: Investirajte na internetu. Ulažite sa prijateljima, ovo je pravo vreme za to.

Ljubav: Ako sa partnerom tražite avanturu i uzbuđenje, onda će vam planetarna energija danas pomoći u tome. Osvežite svoju vezu, učinite nešto neočekivano, isplatiće se.

Zdravlje: Muče vas podsvesne želje.

RAK (21.06 – 22.07)

Karijera: Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama. Faktor sreće je na vašoj strani.

Ljubav: Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.

Zdravlje: Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Povucite efikasan potez.

Ljubav: Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, preostaje vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.

Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Očekuju vas velike stvari, ali početak neće biti lak. Pre svega moraćete da pokažete svu svoju strpljivost i smirenost.

Ljubav: Neko od vaših prijatelja mogao bi vam davati znake da sa vama želi da popriča i podeli nešto posebno. Oni koji će se više posvetiti ličnom životu, ove nedelje će morati malo da zanemare posao.

Zdravlje: Osećaćete se prilično dobro, a jedino se možete brinuti oko svog raspoloženja koje će biti mračnije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šta tražite od svojih saradnika.

Ljubav: Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: U ovom trenutku nečije reči ne znače mnogo, potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili više da se orijentišete ka praktičnim rešenjima.

Ljubav: Provedite kvalitetno vreme sa voljenom osobom, prijaće vam.

Zdravlje: Smanjite unošenje toksina i naspavajte se.

STRELAC (22.11 – 21.12.)

Karijera: Na pomolu su novi događaji na poslovnoj sceni i diže se velika prašina oko nekih sporednih situacija.

Ljubav: Budite strpljiviji nego obično kako biste pravilno procenili svoje mogućnosti.

Zdravlje: Hranite se zdravije.

JARAC (22.12 – 19.01.)

Karijera: Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

Ljubav: Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi.

Zdravlje: Prijaće vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.

Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.

Ljubav: Pratite svoj „unutrašnji glas” ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.loading...