Dnevni horoskop za subotu, 12. avgust

knjiga
pixabay.com

Subota je jedan od dana koji se najviše voli. Uživajte i odmorite se od naporne radne nedelje. Između ostalog, to vam savetuju i zvezde u našem dnevnom horoskopu...

 

OVAN

Posao: Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.

Ljubav: Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija i opuštanje.

BIK

 

Posao: Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete.

Ljubav: Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

 

BLIZANCI

Posao: Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos.

Ljubav: Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Potrudite se da to i dobije jer on je ipak najbitnija osoba u vašem životu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Venera, Mars, Sunce i Mesec učiniće sve da vam ne bude DOSADNO!

RAK

 

Posao: Stvari koje prećutkujete pred saradnicima pre ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo.

Ljubav: Partner pokušava da vam pomogne i da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.

Zdravlje: Glavobolja

 

LAV

Posao: U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.

Ljubav: Ukoliko vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama kao da će vam tako biti lakše.

Zdravlje: Važno je da se rasteretite.

DEVICA

 

Posao: Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.

Ljubav: Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.

Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

LJUBAV SA NJIMA NEMA BUDUĆNOST: Saznajte sa kojim znakom definitivno NE TREBA da se upuštate u vezu!

 

VAGA

Posao: Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.

Ljubav: Nema razloga da oklevate u drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

 

Posao: Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom tako da odbijate nečije komentare i mišljenje. Ukoliko se previše udaljavate iz saradničkih krugovav očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.

Ljubav: Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.

Zdravlje: Obratite pažnju na režim ishrane.

 

STRELAC

Posao: Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.

Ljubav: Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja.

Zdravlje: Dobro se osećate.

DA SE SVI OKUPE NA PORODIČNOM RUČKU: Saznajte koji ČLAN FAMILIJE je koji horoskopski znak!

JARAC

 

Posao: Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predviđenom roku.

Ljubav: Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja. Otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama.

Zdravlje: Provedite više vremena na svežem vazduhu.

 

VODOLIJA

Posao: Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Promenite svoju prvobitnu strategiju kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima.

Ljubav: Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE

 

Posao: Suviše strogo ocenjujete nečije ponašanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese čak i po cenu da vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.

Ljubav: Nema potrebe da pokrećete neku osetljivu temu i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe.

Zdravlje:  Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

“SVE MI UZMI, SAMO KAFU NE”: Horoskopski znakovi koji su NAJVEĆI ZAVISNICI od ovog popularnog napitka!