Dnevni horoskop za subotu, 12. jul

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)
Karijera: Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača strana, ali, pošto ste pametni i znate šta hoćete, uspećete da prebrodite slabosti.
Ljubav: Suviše vatre prisutno je u trenutnim zbivanjima. Odlično se osećate jer vam toplota itekako prija.
Zdravlje: Precenjujete svoje mogućnosti, što se kasnije može odraziti na vaš ionako osetljiv nervni sistem.

 

BIK (21.04.-20.05.)
Karijera: Posao ide teško, zahteva puno truda, ali zato je daleko jednostavnije slobodne trenutke provesti sa nekim do koga vam je stalo.
Ljubav: Pošto ste se dosta provodili i shvatili da vam taj stil života ne odgovara, krećete u ljubavno osvajanje i smirivanje.
Zdravlje: San je idealno rešenje.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Karijera: Ukoliko vam bude potrebna podrška sa strane, neka vas ne iznenadi njen izostanak. Moraćete neke stvari sami da odradite, da se angažujete više nego što ste planirali, što može krajem dana rezultirati nervnom napetošću.
Ljubav: Okrenućete se voljenom biću. Jednom rečju, uživajte.
Zdravlje: Polako pokušavate da se dovedete u normalu i odmorite od napornog rada. Uskoro nastupaju lagodniji dani, pa ih spremno dočekujete.

 

RAK (21.06.-20.07.)
Karijera: Sve je u znaku novca i toga kako ga steći. On se nalazi svuda oko nas. Treba biti mudar pa ga pokupiti. Vi to jeste, tako da neće biti problema. Još kad biste umeli da ga sačuvate…
Ljubav: Skloni ste flertu, sada posebno. Zračite šarmom i lepotom i puni ste želje za užicima. Izbegavajte ipak nepromišljene ljubavne afere.
Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

 

LAV (21.07.-21.08.)
Karijera: Nemate vremena za gubljenje. Kako ste toga svesni, ulažete dodatne napore ne biste li izvukli maksimum iz trenutne situacije. Jedno kajanje vam u tom kontekstu ne gine.
Ljubav: Određena osoba vrši atak na vašu ličnost. Možda baš zato što joj se dopadate?
Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)
Karijera: Sve obaveze ćete morati da svalite na svoja nejaka pleća. Pošto ste dozvolili da vas okolina doživljava kao osobu sposobnu za sve, koja ne ume da kaže ne, onda morate i da zapnete.
Ljubav: S vremena na vreme izvucite iz rukava neku spremnu sitnu laž ili izgovor ukoliko želite da se sačuvate od ljubomornog partnera.
Zdravlje: Sport je idealno rešenje za prevazilaženje ove kratkotrajne krize.

 

VAGA (23.09.-22.10.)
Karijera: Odličan dan za ljubav i emotivno zadovoljstvo, a prilično loš za posao. Na tom planu stvari idu teško i zahtevaju dodatnu snagu, koju nemate.
Ljubav: Zato se okrećete partneru ili novoj simpatiji ukoliko ste slobodni.
Zdravlje: Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Karijera: Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu.
Ljubav: Savetuje se konstruktivnije razmišljanje o vezi u kojoj ste. Da li je to ono pravo? Da li idealizujete partnera?
Zdravlje: Sport je idealno rešenje za dobro raspoloženje.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)
Karijera: Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se posebno odnosi na poslovnu stranu i finansijska ulaganja. Poželjno bi bilo dobro razmisliti pre nego što krenete u akciju.
Ljubav: Partner vas u svemu podržava.
Zdravlje: Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. Ništa strašno.

 

JARAC (22.12.-20.01.)
Karijera: Nagli priliv energije i želja za uspehom čine da savladate teškoće i postignete uspeh u poslu.
Ljubav: Pošto ćete uskoro istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom u želji da od njega dobijete podršku. Nažalost, ona može izostati, a vi se potrudite da tako ne bude. Umete vi to, još kako.
Zdravlje: Mogući su stomačni problemi, i to usled pogrešne ishrane.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Karijera: Pošto imate uspeha u igrama na sreću, nadajte se dobitku. Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama.
Ljubav: U isto vreme, okrenuti ste porodici i domu.
Zdravlje: Zdravlje dobro.

 

RIBE (20.02.-20.03.)
Karijera: Dajete sve od sebe da rešite trenutni problem. Budite uporni trud će se isplatiti.
Ljubav: Sentimentalno ste raspoloženi, prijemčivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga, birajte vedre ljude, smejte se i radujte, jer to je pravi lek za vašu dušu.
Zdravlje: Zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou, ali nije ni tako loša.