Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar

Gledajte da se danas bavite fizičkim aktivnostima, da neko vreme provedete sami i ne dozvolite sebi da upadnete u bilo kakve rasprave i sukobe.

Knjiga
Freedigitalphotos.net/dan

OVAN

Posao: Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

Ljubav: Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

Zdravlje: Osećate se dobro.

BIK

Posao: Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

Ljubav: Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BLIZANCI

Posao: Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje, u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

Zdravlje: Osećate se dobro.

RAK

Posao: Ako vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, ne budite suviše nadmeni pred saradnicima. Sačuvajte prisebnost duha i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u vašem okruženju.

Ljubav: Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje vas negativna reakcija kao odgovor.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom.

LAV

Posao: Vaš entuzijazam ili preterana smelost mogu da se protumače na različite načine. Zato pažljivije birajte reči koje koristite u društvu poslovnih partnera ili u javnom životu. Nemojte sami sebi stvarati dodatne probleme.

Ljubav: Pokažite da dobra volja ili emotivna pažnja znače mnogo više od različitih impresija skupim poklonima.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

DEVICA

Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato ne uspevate da završite planirane obaveze.

Ljubav: Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili necijim obećanjima. Budite umereniji u svojim očekivanjima.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

VAGA

Posao: Završavate važan posao i imate velika očekivanja. Pažljivo procenite redosled poteza u susretu sa saradnicima. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje dobra reklama i finansijski dobitak.

Ljubav: Izgleda da neko iznenada kvari vaš ljubavni plan ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Kontrolišite svoje impulse.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

ŠKORPIJA

Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da uvećate svoje poslovne rezultate i zato nemojte dozvoliti da se neko upliće u vašu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Odlučnost i upornost donose pozitivan efekat.

Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost kada se nalazite u nečijem bliskom društvu. Razmislite o izboru osobe koja može da ulepša vaše raspoloženje.

Zdravlje: Osećate se dobro.

STRELAC

Posao: Jasno vam je da neko ugrožava vaše poslovne interese, ali vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Morate da prihvatite nepovoljnu poziciju koju vam nameću saradnici.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, mudro i na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere.

Zdravlje: Alergije.

JARAC

Posao: Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama, nemojte davati lakomislena obećanja već zatražite nečiju intervenciju i posredovanje. Sve probleme je lakše rešavati uz nečije prisustvo.

Ljubav: Budite dovoljno nežni i maštoviti pred ljubavnim partnerom. Prepustite se svojim osećanjima i emotivnoj inspiraciji.

Zdravlje: roblemi sa kožom.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko neko kritikuje vaše poslovne ideje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting i da se prilagođavate saradnicima.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ispoštujte zajednički dogovor. Potrebno vam je nečije društvo i dobar emotivni podsticaj.

Zdravlje: Osećate se dobro.

RIBE

Posao: Ukoliko ste dovoljno iskreni ili odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija čudna priča. Postupite po svojoj savesti jer važno je da ispoštujete zajednički dogovor.

Ljubav: Bolje je da prihvatite neku utešnu varijantu iako to nije svojstveno vašoj ćudi i temperamentu.

Zdravlje: Bolovi u mišićima.