Dnevni horoskop za subotu, 15. februar

Saznajte šta vas očekuje danas na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Horoskop
freedigitalphotos

OVAN

Karijera: U ovom periodu nedostaje vam pre svega vitalnost. Osetljiva konstitucija sprečava vas da krenete u konkretnu akciju, a svesni ste da je ona neminovna. 

Ljubav: Brine vas partnerovo ponašanje, ali ne biste da pokrenete svađu. Razgovor sve rešava.

Zdravlje: Osećate se dobro.

BIK 

Karijera: Pretrpani ste obavezama i trudite se da sve postignete, što vam i polazi za rukom. Sve će se dobro završiti.

Ljubav: Lepo se slažete sa partnerom i imate velike planove za budućnost.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Karijera: Nalazite se u dobroj prilici da završite posao koji će vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i poslovno rešenje. 

Ljubav: Nesigurni ste po pitanju partnerovih osećanja. Nemojte da imate nerazumna očekivanja.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

RAK 

Karijera: Imate utisak da ste zaslužili daleko više nego što dobijate. Problem je u tome što vam nedostaje objektivnost da biste uvideli sopstveni doprinos. Možda ste neke svoje kvalitete precenili, ili pak potcenili.

Ljubav: Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke u vezi sa partnerom, ali, s druge strane, prikrivate nesigurnost i ljubomoru. I partner želi da vam bude veran jer mu značite više nego što pretpostavljate.

Zdravlje: Osećate se dobro.

LAV 

Karijera: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi vaše izjave u svoju korist.

Ljubav: Novi ljubavni interes na pomolu. Nemojte da se zanosite pre vremena.

Zdravlje: Mogući problemi sa zubima.

DEVICA 

Karijera: 

Ljubav: Lako se nervirate i u stanju ste da planete zbog sitnice. Šta ćete kad vam je takva priroda. Partneru neprestano nalazite mane, iako bez njega ne možete. 

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

VAGA 

Karijera: Imate osećaj da neko stalno rovari i podmeće vam zamke kad je posao u pitanju. Nikako da vas ostavi na miru. Iako idealno ispunjavate poverene vam zadatke, nekome to nije dovoljno. Stalno traži dlaku u jajetu, što vas dodatno iritira.

Ljubav: Uživate u vezi sa partnerom i zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Osećate se dobro.

ŠKORPIJA 

Karijera: Možda optužujete pogrešnu osobu za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Fokusirajte se na sebe i svoje rezultate.

Ljubav: Javiće vam se stara simpatija, što će vas jako obradovati. 

Zdravlje: Bavite se fizičkom aktivnošću.

STRELAC 

Karijera: Međuljudski odnosi, koji već duže vreme nisu idealni, danas mogu biti dovedeni do usijanja. Osećate strah za svoju egzistenciju. Normalno je da ne možete biti ravnodušni, ali bi trebalo da trezveno razmislite o svemu i pronađete kompromisno rešenje. 

Ljubav: Ponovo na scenu stupa ljubavni problem. Pošto niste baš načisto kad su emocije u pitanju, bez razloga se uzbuđujete i pravite ispade. 

Zdravlje: Bolovi u leđima.

JARAC

Karijera: Danas se relativno dobro osećate, mada ste, kao i uvek, prilično neprilagodljivi i isključivi, što okolini može da zasmeta. Kolegijalni odnosi mogu donekle biti poremećeni, ali ništa nije tako zabrinjavajuće. 

Ljubav: Ponekad imate osećaj da vas svi iskorišćavaju i da vas niko ne razume. Okolina vas ceni i voli, samo što joj ponekad smeta vaša sebičnost.

Zdravlje: Pazite na ishranu.

VODOLIJA

Karijera: Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da Vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosek. Nema razloga za skromnost.

Ljubav: Uživate  vezi sa partnerom, ali biste voleli da provodite više vremena zajedno.

Zdravlje: Osećate se odlično, puni ste energije.

RIBE 

Karijera: Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite svaki koristan savet koje Vam nude bliski saradnici.

Ljubav: Nepoverljivi ste prema partneru iako nema razloga za to.

Zdravlje: Osećate se malaksalo.