Dnevni horoskop za subotu, 16. jun

Devica ne treba da bude u vezi sa Jarcem ili drugom Devicom. Rak se povlači iz igre zavođenja. Bik treba da posluša svoje srce... Saznajte šta su i ostalim znakovima zvezde spremile za danas.

pixabay.com

OVAN

POSAO: Ukoliko se osećate usamljeno u onome što trenutno radite ne očajavajte jer ste to u suštini sami hteli. Pokušaj da dobijete na povišici vam je uspeo, ali ste na tom putu izgubili mnogo saradnika koji bi vam pomogli.

LJUBAV: Ukoliko se družite sa jednim Strelcem ne pokušavajte da se dvoumite oko zajedničkog izlaska ovaj put.

ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

BIK

POSAO: Ne morate da se borite za ono što vam je dato kao pokazatelj ili znak na putu. Imali ste dovoljno vremena da ukapirate iz kog pravca vetar duva i ne pokazujte mnogo interesovanja za ono što je prošlo. Od vas se traži da se pripremite za nešto novo.

LJUBAV: Kada su u pitanju izlasci i provodi nećete biti pasivni. Ovo naročito vazi za one koji su rođeni u trećoj dekadi. Pokušajte da slušate svoje srce.

ZDRAVLJE: Nemate velike probleme.

BLIZANCI

POSAO: Na umu su vam velike promene kako u svom radu tako i kod saradnika. Ne pokazujete emocije ni sažaljenje, koliko ste spremni da napredujete i da se pokažete u najboljem svetlu na polju posla.

LJUBAV: Kada su u pitanju emocije koje niste dobili ne očajavajte na putu kojim ste krenuli, jer neko je uvideo da ste prava osoba za njega.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata.

RAK

POSAO: Naučili ste mnogo toga da radite sami, pa ćete tako uraditi i ovaj put. Vaše polje posla je dosta naglašeno kroz jedan intenzivan rad, koji vam se neplanirano namestio ovaj put.

LJUBAV: Dovoljno ste emotivne prirode da ćete se povući iz trenutne igre zavođenja sa partnerom koji vas pomalo iritira svojim stavom.

ZDRAVLJE: Stomačni virus.

LAV

POSAO: Iskoristite priliku za ono što vam se pruža kao odlična prilika koju možete da prepustite drugim saradnicima ukoliko budete dovoljno nepažljivi. Kolebljivost smanjite na minimum pa se dobro fokusirajte na dati segment koji vam najviše odgovara.

LJUBAV: Niste sami i to je vaša najveća pobeda koju ćete proslaviti sa svojim partnerom upravo danas. Morate da budete dovoljno skoncentrisani na svoje želje koje nisu baš male.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste hronični bolesnik, sledi vam dodatni oprez.

DEVICA

POSAO: Marljivost koju imate kada je saradnja i poslovna prilika u pitanju je neprikosnovena. Pravi ste detaljista i na putu do uspeha mnogo toga vam trenutno pomaže. Pokušajte da se skoncetrišete na mnogo bolje partije koje vam se pružaju za neko vreme.

LJUBAV: Ne pokušavajte da budete u vezi sa jednim Jarcem ili drugom Devicom jer ste pomalo loše raspoloženi prema ljudima koji misle isto kao i vi.

ZDRAVLJE: Pazite se preterivanja sa slatkišima.

VAGA

POSAO: Dovoljno strpljenja stoji iza vaših konkretnih odluka kada je u pitanju polje karijere koje je idealno postavljeno za predstavnike vašeg znaka.

LJUBAV: Dobro se slažete sa Vodolijama. Budite dovoljno otvoreni na polju emocija, jer vam sledi prijatno iznenađenje. Neko vas obožava.

ZDRAVLJE: Popravlja vam se ovaj segment.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukloliko ste nezaposleni nije na odmet da preko polja prijatelja nešto konkretno nađete baš onako kako ste poželeli.

LJUBAV: Neko vas ne ostavlja na miru. Možete da imate noćnu moru od trenutnih trauma na polju emocija u većoj meri nego ranije.

ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

POSAO: Ukoliko imate naglašeno polje inostranstva i ne želite još uvek da se pokrenete iz nekog razloga, nije na odmet da se prepustite trenutnim aspektima koji vas podržavaju u onome u čemu ste najbolji, a to je donošenje konkretnih odluka.

LJUBAV: Vaše emocije su trenutno pomalo problematične jer vam je partner daleko i ne želi da vas posluša ili da se odluči da prekine agoniju koju osećate.

ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

JARAC

POSAO: U suštini ste pravi pobednik. Dovoljno ste izdržljivi na putu do uspeha i ne odustajete od svojih namera neko vreme.

LJUBAV: Niste sami na emotivnom planu koliko se dešava da pomalo loše utičete na celu priču oko bivšeg partnera. Loše ste se ponašali prema nekome ko to u suštini nije zaslužio.

ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je pod znakom pitanja.

VODOLIJA

POSAO: Morate da ostanete dosledni uspehu koji vam se pruža kao izlaz iz trenutne krize na koju niste navikli. Ukoliko ste rođeni u trećoj dekadi sledi vam vatreno krštenje na koje niste računali, ali ste ipak nešto naslutili.

LJUBAV: Imali ste pravo kada ste rekli da vas partner ne želi u većoj meri. Morate da ostanete dosledni svojih reči i da se pomalo opuštenije ponašate.

ZDRAVLJE: Imate dosta solidnu situaciju na polju zdravlja.

RIBE

POSAO: Pokušaj da budete najbolji je doslovno uspeo. Niste morali da se brinete za konkretnu situaciju u kojoj ste se našli slučajno, koliko ste morali da se brinete za nešto bolje partije za druge saradnike.

LJUBAV: Nemete nameru da se slažete na komunikacijskom nivou sa osobom koja vam je prilično odbojna kada su emocije u pitanju.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura.