Dnevni horoskop za subotu, 19. januar

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Pixabay.com

OVAN 

Posap: Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da vam nedostaju diplomatski maniri u susretu sa saradnicima.

Ljubav: Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume koji počinju da vas opterećuju. Raduje vas osmeh zadovoljstva koji vidite na partnerovom licu.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

BIK 

Posao: Previše arogancije sa vaše strane može dodatno da iskomplikuje zajednički dogovor u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje koju očekujete, tako da osećate izvesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi.

Zdravlje: Izbegavajte takmičarske situacije ili rivalstvo.

BLIZANCI 

Posao: Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere.

Ljubav: Potrebno je da razumete nečiju emotivnu slabost ili nemogućnost da ispuni vaša očekivanja. Ne budite suviše strogi.

Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK

Posao: Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet. Sve što je dobro može biti i bolje.

Ljubav: Zadovoljstvo u ljubavnom odnosu može da vam dočara samo ona osoba koja dobro poznaje vaš ukus ili emotivne afinitete.

Zdravlje: Važno je da zračite pozitivnom energijom.

LAV 

Posao: Ne treba da očekujete značajne promene u svojoj okolini. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

Ljubav: Obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba, situacija može biti mnogo bolja nego što ste mislili na početku.

Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna.

DEVICA 

Posao: Ako vam je stalo da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima ili novim izazovima.

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko svojim ponašanjem podstiče Vašu emotivnu patnju ili nezadovoljstvo koje osećate.

Zdravlje: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja.

VAGA 

Posao: Delujete nepoverljivo prema saradnicima. Poslovni nesporazum može da stvori dodatne probleme, stoga budite oprezniji kome ili šta obećavate.

Ljubav: Nema razloga da se olako poigravate sa nečijim osećanjima. Razmislite dobro, jer sve što činite ostavlja izvesni trag u zajedničkom životu.

Zdravlje: Važno je da izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate od svojih saradnika, razmislite na koji način treba da obnovite poslovni dijalog.

Ljubav: Nema razloga da se previše protivite partnerovim željama, pre ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumevanja, najviše zarad zajedničkog mira i uvažavanja.

Zdravlje: Važno je da pravilno kontrolišete svoju sujetu.

STRELAC 

Posao: Preterujete u svojim zahtevima i u potrebi da se uplićete u nečije planove. Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu.

Ljubav: Partner želi da vam izađe u susret ali moguće je da ima pogrešnu procenu, jer ne razume dobro sve vaše namere.

Zdravlje: Pokušajte da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

JARAC 

Posao: Susret sa jednom osobom možda nije ispunio sva vaša očekivanja, ali sačuvajte prisebnost duha.

Ljubav: Stalo vam je da budete u nečijem društvu, ali čini vam se da sve češće nailazite na izvesne znake odbijanja.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

VODOLIJA 

Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve ono što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak.

Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu u pokušaju da dokažete ispravnost svojih stavova.

Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga.

RIBE 

Posao: Prihvatite novu ideju ili zadatak koji predlažu vaši saradnici. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije.

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra pomalo zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama.

Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.