Dnevni horoskop za subotu, 2. mart

Šta se "krčka" u nebeskom loncu za vas danas? Kakva vam se sudbina smeši? Proverite!

pixabay.com

OVAN

Posao: Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

Ljubav: Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite diskretniji i suzdržani u rekacijama.

Zdravlje: Niste u kondiciji.

BIK

Posao: Delujete neraspoloženo jer neko očekuje da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvesno.

Ljubav: Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

Zdravlje: Osećate se dobro.

RAK

Posao: Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni i nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime.

Ljubav: Potrebno je da sa više detalja i na bolji način objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno.

Zdravlje: Moguća temperatura.

LAV

Posao: Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost i da se intenzivnije posvetite određenom zadatku.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se neko poziva na vaša obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.

Zdravlje: Nervozni ste.

DEVICA

Posao: Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak ili neki vid moralne satisfakcije.

Ljubav: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi.

Zdravlje: Osećate se dobro.

VAGA

Posao: U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika. Važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima.

Ljubav: Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.

Zdravlje: Uzimajte vitamine.

ŠKORPIJA

Posao: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Zato nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze.

Ljubav: Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

Zdravlje: Odlično se osećate.

STRELAC

Posao: Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.

Ljubav: Voljena osoba u duhu dobrih namera pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži nekim novim i zanimljivim idejama.

Zdravlje: Dobro.

JARAC

Posao: Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Zato, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

VODOLIJA

Posao: Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate samo iz ružicaste perspektive.

Ljubav: Neko vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Posao: Neko ne odgovara na vaše zahteve i to dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate.

Ljubav: Potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

Zdravlje: Niste u kondiciji.loading...