Dnevni horoskop za subotu, 21. januar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

knjiga
pixabay.com

OVAN

Posao: Dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

Ljubav: Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.
Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

BIK

Posao: Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja. Tako nepotrebno provocirate svog partnera.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao: Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.
Ljubav: U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.
Zdravlje: Kontrološite pritisak.

RAK

Posao: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika.
Ljubav: Partner, za razliku od vas, lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme.
Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.
Zdravlje: Potrebno je da se opustite.

DEVICA

Posao: Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.
Ljubav: Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

VAGA

Posao: Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje.
Ljubav: Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznate sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
Zdravlje: Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

ŠKORPIJA

Posao: Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji.
Ljubav: Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.
Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao: Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja.
Ljubav: Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu.
Zdravlje: Čuvajte se povrede.

JARAC

Posao: Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti.
Ljubav: Delujete samouvereno i dobro raspoloženo. Nasuprot vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.
Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao: Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način i pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu.

Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava.
Zdravlje: Prijaće vam odmor.

RIBE

Posao: Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati na različitim stranama.
Ljubav: U ljubavnom životu, neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.