Dnevni horoskop za subotu, 21. jun

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Dobar prijatelj može vam pomoći i finansijski, pod uslovom da vas nije sramota da mu se obratite. Niste škrti, ali jasno znate za šta i zašto dajete novac; nipošto ga ne razbacujete na gluposti. Danas ćete to po ko zna koji put potvrditi.

Ljubav: Pokušajte da potražite savet prijatelja. Nešto hoćete, ali nemate jasnu predstavu šta bi to moglo da bude. Problem vas čini opreznim, a kolebljivost samo odugovlači stvari.

Zdravlje: Moguće je akiviranje neke od naslednih bolesti: reumatizam ili arteroskleroza. Ne brinite, svi problemi su prolaznog karaktera.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Do prekida poslovne saradnje može doći usled vašeg arogantnog držanja. Niste najpametniji, pa se shodno tome i ponašajte. Pokušajte da se saberete i normalno funkcionišete.

Ljubav: Odličan period za ljubav i uživanje u svim lepim stvarima, kojima ne znate broja.

Zdravlje: Malaksalost je znak da ste preterivali sa aktivnostima. Aktivan odmor je pravo rešenje.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Veliki novac je u igri, ali neka vas ne iznenadi ukoliko malo zakasni. Enormne količine stvaralačke energije uspevate da konkretizujete i materijalizujete.

Ljubav: Pošto preterano crpete energiju, može se dogoditi da krajem dana budete nervno razdražljivi. Urazumite se i koncentrišite se na partnera.

Zdravlje: Loša koncentracija može dovesti do nepažnje, a samim tim i do mogućnosti povreda.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Pravite megalomanske planove, imate smanjen osećaj za realnost, ali je ipak pred vama odličan period za sve poslove koji uključuju inspiraciju i psihoanalizu. Neka vas ne iznenadi nekoliko dana pasivnosti, koju teško podnose pripadnici ovog energičnog vatrenog znaka. Strpite se!

Ljubav: Stišavate strasti prema partneru, i to u želji da ga malo držite u neizvesnosti. Opasnost ipak postoji. Pošto vam je jezik brži od pameti, možete se izleteti i partneru otkriti tajne adute i planove.

Zdravlje: Evidentna je sklonost ka prehladama, ali nema razloga za brigu. Dovoljno će biti da malo ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Muči vas nenalaženje odgovora na neka pitanja. Žalite se prijateljima i mudrujete nad sopstvenom sudbinom. Kad vam dobro ide, manji ste od makovog zrna.

Ljubav: Sklonost ka zaljubljivanju je pojačana, pa neka vas ne iznede neplanirani događaji s tim u vezi. Seksualni nagon takođe je pojačan.

Zdravlje: Okrenite se knjizi i onim stvarima koje relaksiraju, sportu na primer. Ne dozvolite da lenjost pobedi.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Prijatelja imate sijaset. Tu treba napraviti selekciju. Uostalom, vaša intuicija govori vam kako se prema kome valja ponašati. Razum pobeđuje. Rešavate važan finansijski problem.

Ljubav: Partner vam u tome mnogo pomaže, i to konkretnim zalaganjem. Vi trošite, dok druga strana stvara. Ni jednom od vas nije lako.

Zdravlje: Može se javiti zdravstveni problem, i to usled raznih preterivanja. Poželjno je da budete umereni i odmereni kako biste sačuvali ono što može biti na udaru.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Pred vama je izuzetno napet i naporan dan. Iako se u poslu najbolje snalazite, trenutno i tu ima problema. Sve što radite zahteva dodatna ulaganja, što pojačava nervozu.

Ljubav: Na emotivnom planu, moguće su nesuglasice nastale kao posledica izneverenih očekivanja.

Zdravlje: Nervoza može uticati i na zdravlje. Stoga, oprezno! Pokušajte da osmislite slobodno vreme, kako biste se opustili i udaljili od novonastalih poslovnih problema.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Uspeh postižete sporo, ali su rezultati vidljivi, pa eto valjanog razloga da budete skromniji sa željama. Bezobzirno namećete volju okolini, pa se zapitajte da li u tome ne preterujete. Ipak, ostvarujete uspešnu saradnju. Jedno poznanstvo može biti značajnije nego što ste očekivali. Događaji zahtevaju štednju i nove investicije.

Ljubav: Ne želite da vas partner vidi kad ste loše volje, pa pokušavate da u samoći rešavate goruća pitanja.

Zdravlje: Okrenite se zdravlju, budite smireni i strpljivi, pa ćete izbeći smetnje vezane za srce.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Već ste primetili da vas izvesna druženja opterećuju i iscrpljuju. Nađite valjano opravdanje da ne budete u društvu tih osoba. Dan ćete u suprotnom provesti u praznim pričama i pogrešnim razmišljanjima.

Ljubav: Ljubavni problem samo je plod vaše uobrazilje.

Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušajte da je na neki način popravite.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Iskoristite pravi momenat da završite davno započeti posao. Izbegavajte davanje nepromišljenih izjava. Okrenite se poslu, vodite svoju brigu i ne opterećujte se mišljenjima onih koji su na različitim talasima. Treba uspostaviti sklad sa samim sobom.

Ljubav: U večitoj potrazi za raznolikošću, bićete spremni na razne ludosti. Živahni ste i veseli, tako da delujete zarazno na partnera.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Sputani ste i nesigurni kad je u pitanju donošenje odluke. Grešite kad pomišljate da od svega odustanete. Glavu gore – niste se uzalud rodili u ovom ambicioznom znaku. Budite toga svesni u svakom trenutku. Savetuje se rad na stvarima koje vraćaju samopouzdanje i optimizam.

Ljubav: Pošto ste odgovorni, trudićete se da zadovoljite zahteve partnera. Tek na kraju ćete se setiti sebe. Takvi ste – nesebični, odani.

Zdravlje: Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Borba za priznanje i moć biće krunisana uspehom. Ukazaće vam se iznenadna prilika da još više napredujete u društvenoj hijerarhiji. Akcenat je na planu posla, dok je privatnost u drugom planu.

Ljubav: Zadovoljni ste partnerom i porodičnom situacijom, ali nemate puno vremena za kuću.

Zdravlje: Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.