Dnevni horoskop za subotu, 21. mart

Saznajte šta su vam zvezde predvidele za današnji dan

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha.

Ljubav: Postupite u skladu sa lepim vaspitanjem. Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Nečije reči za Vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspehu.

Ljubav: Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko Vam je potrebna nečija podrška ili razumevanje, nemojte oklevati.

Ljubav: U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.

Zdravlje: Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. Obratite pažnju na zdraviji način života.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama, stoga sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno.

Ljubav: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima.

Zdravlje: Zdravlje nije baš idealno. Više se odmarajte.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera:  Ponuđene su Vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer Vas izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti.

Ljubav: Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.

Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti. Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju ili pravo na izbor.

Ljubav: Zaslužujete bolji ljubavni tretman, nego što neko pokušava da Vam nametne.

Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Nečije reči za Vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspehu.

Ljubav: Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Neko pokušava da Vam nametne stroga poslovna pravila, ali Vi imate različite zamerke. Ne dopada Vam se ni zapovednički ton na koji Vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo.

Ljubav: Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite odredjeni utisak na blisku osobu, ipak ne pronalazite spokoj koji Vam je potreban.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, provedite veče uz TV.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Ukoliko imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne interese i veze.

Ljubav: Prati Vas emotivni nemir, voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove ljubavne rebuse.

Zdravlje: Prijao bi vam i dobar noćni provod.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu.

Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema, neophodne su Vam proverene informacije.

Ljubav: Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene prostorije, boravak u prirodi bi vam prijao.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Intuitivni signali Vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše poslovne interese.

Ljubav: Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu ili u krugu porodice. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.