Dnevni horoskop za subotu, 23. jun

Kako smo pre samo dva dana, tačno u 12 časova i sedam minuta dočekali leto, moramo vam reći da su zvezde danas posebno raspoložene. Stoga, 'ajde da što pre saznamo šta su vam to pripremile za drugi letnji dan u godini!

pixabay.com

OVAN

Posao: Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu.

Ljubav: Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

Zdravlje: Dobro.

BIK

Posao: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje.

Ljubav: Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

Zdravlje: Moguća virusna infekcija.

BLIZANCI

Posao: Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. Potrebna vam je pozitivna orijentacija.

Ljubav: Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

Zdravlje: Više se odmarajte.

RAK

Posao: Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

Ljubav: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima.

Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

Ljubav: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.

Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.

DEVICA

Posao: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati.

Ljubav: Neko dodatno privlači vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

Zdravlje: Dobro.

VAGA

Posao: Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu.

Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

ŠKORPIJA

Posao: Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Zadržite određenu meru opreza, pogrešan potez stvara uslov za gubitak.

Ljubav: Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

Zdravlje: Dobro.

STRELAC

Posao: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju.

Zdravlje: Čuvajte se povrede.

JARAC

Posao: Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

Zdravlje: Više šetajte.

VODOLIJA

Posao: Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

Ljubav: Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

Zdravlje: Dobro.

RIBE

Posao: Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju.

Ljubav: Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

Zdravlje: Počnite sa rekreacijom.