Dnevni horoskop za subotu, 25. novembar

romantika
Pixabay.com

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

 

OVAN

Posao: Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo.

Zdravlje: Zadovoljavajuće.

BIK

Posao: Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo.

Ljubav: Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.

Ljubav: Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.

Zdravlje: Preosetljivi ste.

RAK

Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke.

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju.

Ljubav: Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.

Zdravlje: Hronične tegobe.

DEVICA

Posao: Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate i to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Posao: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.

Ljubav: Planirate neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

ŠKORPIJA

Posao: Pogađa vas nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste razumni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao: Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

Ljubav: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

JARAC

Posao: Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima. Ipak, nema razloga da vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima.

Ljubav: Čini vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u vašem emotivnom dometu.

Zdravlje: Uzimajte vitamine.

VODOLIJA

Posao: Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Očekuju vas negativni komentari ili primedbe zbog određenih postupaka.

Ljubav: Nesporazumi koji vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Opustite se.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

RIBE

Posao: Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike za pozitivnu promenu i napredak.

Ljubav: Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.

Zdravlje: Dobro se osećate.