Dnevni horoskop za subotu, 25. oktobar

Saznajte šta vas očekuje danas.

OVAN (21.03.-20.04.)
Posao: Upotrebite svoju inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.
Ljubav: Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
Zdravlje: Nervozni ste.

BIK (21.04.-20.05.)
Posao: Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju. Svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.
Ljubav: Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru nego da pretpostavljate odgovore.
Zdravlje: Problemi sa sinusima.

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Posao: Sve je moguće pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.
Ljubav: Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

RAK (21.06.-20.07.)
Posao: Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.
Ljubav: Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.
Zdravlje: Dobro.

LAV (21.07.-21.08.)
Posao: Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela.
Ljubav: Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Oećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.
Zdravlje: Više se odmarajte.

DEVICA (22.08.-22.09.)
Posao: Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.
Ljubav: Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

VAGA (23.09.-22.10.)
Posao: Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad.
Ljubav: Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
Zdravlje: Moguća prehlada.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Posao: Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak.
Ljubav: Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.
Zdravlje: Niste u kondiciji.

STRELAC (23.11.-21.12.)
Posao: Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.
Ljubav: Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
Zdravlje: Osećate se dobro.

JARAC (22.12.-20.01.)
Posao: Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspešne formule donose novi uspeh.
Ljubav: Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom.
Zdravlje: Korigujte ishranu.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Posao: Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje.
Ljubav: Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.
Zdravlje: Problemi sa grlom.

RIBE (20.02.-20.03.)
Posao: Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.
Ljubav: Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
Zdravlje: Osećate se dobro.loading...