Dnevni horoskop za subotu, 26. avgust

knjiga
pixabay.com

Vikend je! Uživajte i ne dozvolite da vam neko skine osmeh sa lica.

 

OVAN

Posao: Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis.
Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.
Zdravlje: Zadovoljavajuće.

BIK

 

Posao: Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu.
Ljubav: Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.
Zdravlje: Prijaće vam aktivan odmor i fizička relaksacija.

 

BLIZANCI

Posao: Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Preokupirani ste poslom.
Ljubav: Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Obratite pažnju na nečiju poruku.
Zdravlje: Hronične tegobe.

NAJVERNIJI ZNAK HOROSKOPA: Oni vole za ceo život i do daske, BLAGO VAMA ako ih imate uz sebe

 

RAK

 

Posao: Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo.
Ljubav: Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

LAV

Posao: Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji.
Ljubav: Povremeno gubite emotivno strpljenje, ali nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi.
Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

DEVICA

 

Posao: Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu.
Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Prepustite se i nemojte previše razmišljati.
Zdravlje: Prijaće vam relaksacija.

HOROSKOP I FILMOVI: Otkrijte ko voli “LJUBAVNE LIMUNADE”, a ko AKCIJU, NAUČNU FANTASTIKU…

 

VAGA

Posao: Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Obratite pažnju na nove informacije.
Ljubav: Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.
Zdravlje: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

ŠKORPIJA

 

Posao: Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije.
Ljubav: Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.
Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

 

STRELAC

Posao: U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
Ljubav: Prepuštate se različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Zdravlje: Dobro se osećate.

ONI SU VAM ZAKLETI NEPRIJATELJI: Tipovi ličnosti koje vaš horoskopski znak NE PODNOSI

JARAC

 

Posao: Obratite pažnju na različite poslovne događaje jer je važno da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu.
Ljubav: Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama i ne odustajete lako od onoga što želite.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

 

VODOLIJA

Posao: Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti energiju. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.
Ljubav: Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite. Sada je najbolji trenutak da poradite na tome!
Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima.

RIBE

 

Posao: Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima. Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.
Ljubav: Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna.