Dnevni horoskop za subotu, 30. septembar

Horoskop
Foter: nicola.albertini / photo on flickr

Pročitajte šta su vam zvezde predvidele za ovaj, poslednji dan septembra.

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha.

Ljubav: Postupite u skladu sa lepim vaspitanjem. Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.

Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušajte da je na neki način popravite.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu.

Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.

Zdravlje: Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Nečije reči za Vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspehu.

Ljubav: Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada.

Zdravlje: Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti. Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor.

Ljubav: Zaslužujete bolji ljubavni „tretman”, nego što neko pokušava da Vam nametne.

Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Ponuđene su vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vas izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti.

Ljubav: Nemojte uskraćivati svom partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.

Zdravlje: Posvetite više pažnje sportu. Pošto treba povesti više računa o zdravlju, recite „stop” porocima. Umerenost pre svega!

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama, stoga sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno.

Ljubav: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima.

Zdravlje: Dan je kao stvoren za uživanje. Možda ste zaboravili kako to izgleda, trebalo bi da se podsetite.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška ili razumevanje, nemojte oklevati.

Ljubav: U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.

Zdravlje: Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema, neophodne su vam proverene informacije.

Ljubav: Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izađe na videlo.

Ljubav: Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu, ipak ne pronalazite spokoj koji vam je potreban.

Zdravlje: Nervozu lečite aktivnim odmorom i sportom.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.

Ljubav: Ukoliko vam je stalo da obradujete voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.

Zdravlje: Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese.

Ljubav: Prati vas emotivni nemir, voljena osoba vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove ljubavne rebuse.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Ukoliko imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne interese i veze.

Ljubav: Problem za većinu pripadnika znaka jeste u tome što ni sami nisu načisto s tim šta hoće. Neka malo razmisle.

Zdravlje: Bavite se sportom, izbegavajte svađu!