Dnevni horoskop za subotu, 4. decembar

Saznajte šta su vam zvezde danas pripremile...

Pixabay.com

OVAN 

POSAO: Očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Međutim, novi događaji se komplikuju mimo vaše volje. Potrebno je da tačno procenite do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve.
LJUBAV: Prati vas pomalo loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu umesto da situaciju dovodite do novog emotivnog usijanja, zbog čega oboje možete samo zažaliti.
ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

BIK

POSAO: Novi događaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa saradnicima. Nedostaju vam oprez, postupnost i strpljenje, kao glavni aduti koje treba da koristite.
LJUBAV: Zaneti ste pomalo ruzičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preteranim eksponiranjem u nepoznatom društvu i ako ne postoji dobar povod.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Neko vam indirektno daje do znanja da vaša uloga nije od posebnog značaja u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima.
LJUBAV: Nema potrebe da smišljate nove izgovore koji mogu da vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom, jer ne može uvek da razme vaše namere.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

RAK

POSAO: Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagođavanje. Opterećeni ste različitim obavezama i faktorom neizvesnosti.
LJUBAV: Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu koju treba da prihvatite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potreban vam je dobra procena. Upotrebite moć sugestije kada pregovarate sa poslovnim partnerima.
LJUBAV: Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu u skladu sa ulogom koju imate. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

DEVICA

POSAO: Suočavate se sa novim i napornim obavezama. Važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist, zato pokrenite inicijativu.
LJUBAV: Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način i budite dovoljno maštoviti kako biste imali neki novi i ugodan doživljaj.
ZDRAVLJE: Probemi sa kožom.

VAGA

POSAO: Izbegavajte sporedne obaveze koje vas nepotrebno zamaraju. Usmerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rešenja.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumevanje ili na negativan ton. Priželjkujete više nego što je možda u ovom trenutku moguće i da dobijete.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

POSAO: Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja. Potrebno vam je zeleno svetlo ili saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatićete korisnu sugestiju.
LJUBAV: Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica. Emotivne nesuglasice nisu toliko značajne da bi preterano uticale na nove događaje.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Stalo vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje. Ipak u odlučujućem trenutku, spremni ste na rizik.
LJUBAV: Nema razloga za velika emotivna očekivanja posebno kada se nalazite u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha. Pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspeh treba dodatno da vas motiviše na stvaralaštvo.
LJUBAV: Planirajte izlazak ili emotivni susret. Prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini kako biste uz novu radost osetili i samopuzdanje.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

VODOLIJA

POSAO: Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima može da prouzrokuje dodatne komplikacije.
LJUBAV: Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo. Obratite pažnju na komentare koje vam upućuje bliska osoba. Lako možete da ispravite propuste koje ste učinili.
ZDRAVLJE: Više šetajte.

RIBE

POSAO: Očekuju vas različite obaveze. Potrebno je da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku ili posredovanje. Svaki vid poslovne preventive pokazaće se kao dragocen.
LJUBAV: Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje vas nepotrebno razdvajaju, ali trenutno ne pronalazite ni rešenje.
ZDRAVLJE: Važno je da se opustite.